Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość słoma w bucie.

czy to mozna juz nazwac alkoholizmem?

Polecane posty

Gość słoma w bucie.

co 2-3 dni, czasami codziennie pije sobie 1 piwo. piwo jak wiadomo ma malo % i praktycznie nie czuje ich po wypiciu tego jednego piwa. jak widac pije regularnie, ale nie tak, zeby sie upijac (gdzie jednym piwem:P ). czy moge siebie nazwac alkoholiczka? czy regularne picie piwa to alkoholizm?

Gość egnhryujkmiu
hmm tez zapytam. zona pije wieczorami 3 piwka w sobotke 5, wydaje sie ze traktuje piwsko jak wode. czy to alkoholizm ?

Alkoholizm to jest jak nie potrafisz kontrolowac picia a nie jak pijesz...Ty jesteś na dobrej drodze...Spróbuj odstawic na dwa tygodnie...Twoje ciało samo powie czy jestes uzależniona...

Gość ytyugty
Dopiki nie odczuwasz potrzeby zwiekszania ilosci wypitych piw, nie szalejesz jak jednego dnia nie wypijesz, to znaczy, ze wszystko jest ok.

alkoholizm jest wtedy jak masz brzydki ryj, czerwona twarz i kulfoniasty nos oraz małe oczka podkrązone spuchnięte dopóki dobrze wygladasz jestes zdrowa

Gość agata jaslo85
nie pamietam,kiedy mialam nie pilam alkoholu przez wiecej niz tydzien:P jak widac nie sa to duze porcje, bo tylko 1 piwo po ktorym nie czuje tych procentow. zawsze wydawalo mi sie, ze pijac wodke, wino i inne ciezkie alkohole mozna popasc w uzaleznienie. a 1 piwko co pare dni? niektorzy mowia, ze piwo sie nie liczy, bo to prawie nie alkohol

Gość a ja jem codziennie 2 batony
czekoladowe, co 2-3 dni paczke czipsow i wypijam litr coli, czy jestem obzartuchem???

Gość a ja kupuje co 3 dni
jakas bluzke, apaszke, spodnie albo koszulke, co pare dni kupuje tez jakis kosmetyk czy jestem zakupoholiczka??