Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ALIBABAIMAŁYROZBOJNIK

KOMBINEZON DLA DZIEWCZYNKI

Polecane posty

Gość nie no....
kurwa mac, czy to jest forum do wklejania linkow ???pierdolone handlary!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sprzedajecie szmaty, nic dziwnego ze nikt nie kupuje i musicie spamowac całe forum!!! dobry towar sprzedaje sie sam tępe kurwiszony!!!!!

POZDRAWIAM.... MAŁO SERDECZNIE;/

Gość nie ma co się przejmować
takimi tekstami. To jest forum i kazdy moze wrzucać co chce a jak komus nie pasuje to niehc nie wchodzi. nie rozumiem dlaczego zaraz jest wyzywanie- ot kulturalne matki. Nie przejmuj się autorko. Kombinezon ładny. pozdrawiam

Dzięki:) fakt,można wrzucać co się chce,jesli ktoś nie ma ochoty,niech nie czyta.Przyznam, że i mnie czasami denerwują różne reklamy (szczególnie tarot;)),no ale próbuje probuje, może ktoś sie zainteresuje;) Sama kupiłam kilka rzeczy przez forum(pośrednio), i uważam ze to nezły pomysł...

Gość resursy29
a zdajesz sobie sprawe, ze jestes tak samo wkurwiajaca jak ta od tarota? jest topik"Kupie,Sprzedam" czemu tam nie polazłas????

Ok, jestem wk... ale po co odrazu te wyzwiska i przekleństwa? Inaczej nie potraficie?

Gość ale drogiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiii

Gość jjhghgcfgfxgx
Opis na aukcji zbyt wymyślny bo kombinezon sam w sobie niezbyt atrakcyjny...jak będziesz miała coś firmy h&m , patrizia pepe, albo next to pokaż się na forum.

Gość do autorki...///
masz corke i syna w tym samym wieku? bo sprzedawalas rzeczy i dziewczece i chlopięce:O:Ow podobnym rozmiarze:O

Nie, mam syna i siostrzenicę, których dzieli jedynie 2 miesiące. Poza tym, sprzedaje czasami rzeczy po dzieciach koleżanki;) to info dla ciekawskich.

Gość do autorki...///
yhymmmm...albo szmaty z lumpeksów:O to bardziej prawdopodobne:O

O matko :/ snój swoje teorie nadal.... Faktycznie żałuje,ze tu napisałam :/ Nie dośc,ze mnie wyzwano,to jeszcze zyskałam miano handlary starymi lumpeksowymi łachami :/ Jeśli tak intensywnie śledzisz hstorię mojej sprzedaży, to powinnaś zauważyc,ze sprzedawałam maksymalie kilka rzeczy na raz, a ktoś kto HANDLUJE zazwyczaj ma wystawionych po kilkanaście-kilkadziesiąt aukcji.Aktualnei ma wystawioną jedną rzecz!!!!! Poza tym rzeczy byly zazwyczaj w wjednej rozmiarówce, co świadczy o tym,ze wystawiam,kiedy dzieci wyrastają z ubranek.Proste. Ok, zamykam ten sensacyjny temat oraz śledztwo;) Pozdrawiam;)

Gość ojejejeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dla dziewczynki w jakim wieku jest mniej wiecej ten kombinezo