Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załaaaaaamana

Jestem w ciąży, nie wiem z kim

Polecane posty

Gość załaaaaaamana

Jestem z chłopakiem od 2 miesięcy , wcześniej byłam z innym dwa lata. Kochałam się z moim byłym 15 sierpnia, z moim obecnym 20 sierpnia. Teraz jestem w ciąży, to 9 tydzien, nie mam pojecia kto jest ojcem mojego dziecka :( żaden jeszcze nie wie o ciazy, praktycznie wiem o niej tylko ja .. nie wiem komu najpierw powiedziec co robic :( do tego jeszcze dochodzi fakt , że mam 18 lat, jestem w klasie maturalnej, nie wiem jak o tym powiedziec mamie ( z tata nie utrzymuje kontaktu) pomocy :( !

Gość wszystkie dzieci są nasze
:D

Gość załaaaaaamana
niby dlaczego maja mnie pokazywac palcami?

Gość KASIA :)
...a niby czym?

Gość załaaaaaamana
ehh, szkoda czasu na was i wasze załosne wypowiedzi.

Gość wujek dobra rada...
Powiedz temu który jest lepszy, czyli ma więcej kasy, będzie musiał się z tobą ożenić.

Gość masz przesrane
hmm nie powiem,że sytuacja w której jesteś to wielka lipa, ale po cholerę 5 dni później poszłas z innym no kurcze dziewczyny macie chociaż trochę godności,rozumu ? Badania dna to jedyne wyjscie bo w takiej sytuacji nikt na 100% nie bedzie wiedziął kogo to dziecko

Gość niezmiernieszczesliwa
Rolnik patataj patataj

Gość duży mózg mały mały
5 dni to naprawde granica błędu a matura tylko pogarsza sprawe za 4 miesiące bedzie widać czyli marzec a w maju matura wiec skup sie na maturze ślubu w zimie nie polecam bo tylko wies zrobisz najlepsze wyjście to zbierz matke ojca chłopaka 1 chłopaka 2 i im powedz prawde

Gość załaaaaaamana
naprawde nie ma sposobu zeby sprawdzic ktory jest ojcem? moj pierwszy chlopak to blondyn z niebieskimi oczami, obecny jest mulatem poniewaz ma ojca kubanczyka i matke polke, przeciez dziecko bedzie do ktoregos podobne co ja mam robic nie moge zadnego oklamac ze jest ojcem bo to predzej czy pozniej wyjdzie :(

Gość hjhwehwerr34i4
To się okaże do kogo Twoje dziecko będzie podobne a napewno będzie do któregoś z nich podobne choćby troszkę. No i jeszcze pozostały badania DNA które dadzą 100% pewność kto jest ojcem dziecka.

Gość duży mózg mały mały
jak byłaś taka odważna na sex to teraz pokaż odwage w szczerości

Gość załaaaaaamana
do seksu potrzebna jest odwaga? mowilam, ze nie mam zamiaru nikogo oszukiwać...

zdecyduj z ktorym chlopakiem chcesz byc i tylko jemu powiedz o tym . bo jesli powiesz jednemu i drugiemu to podejrzewam ze zaden z nich nie bedzie chcial byc ztoba.. no i bede ci do konca wypominac ze TO NIE JEGO DZIECKKO.... najwiekszy problem to kto jest ojcem dziecka no a ze masz 18 lat to jeszcze nie tragedia...

Gość duży mózg mały mały
bedzie brutal live początek czyli kłutnie niezdana matura dziecko z cesarki i ściągtanie almentów i matka samotnie wychowująca dzidzi bez wsparcia rodziców ogólnie przes**ne

Gość niezmiernieszczesliwa
patataaaaaaaaaaj

Gość luizaaaaaaaaaaaaaaaaa
http://babyonline.pl/kalkulatory_artykul,2376.html sprawdz sobie prawdopodobny termin zapłodnienia to moze cos ci to powie A po drugie uwazam ze powinnas z obecnym chlopakiem o tym porozmawiac i powiedziec mu o swoich obawach

Gość do seksu nie trzeba odwagi
to przychodzi łatwo. Baaardzo łatwo :) Odwagi potrzeba, żeby wziąć na klatę konsekwencje tegoż seksu. Tak jak w tym przypadku. Dlatego o konsekwencjach myśli się PRZED a nie PO pójściu do wyra.

Gość załaaaaaamana
na podstawie tego kalkulatora do zaplodnienia doszlo 22 sierpnia. czyli prawdopodobnie to dziecko mojego obecnego chlopaka. dziekuje Ci bardzo!

Gość "prawdopodobny termin
zapłodnienia" Weź się nie ośmieszaj z takimi radami. W tym określeniu już jest odpowiedź- PRAWDOPODOBNY. Nie wiem czy można robić DNA płodu, bo przyszła mama ma przesrane- powie jednemu- okaże się że nie on jest ojcem. Powie obu- obaj nie zechcą jej znać. Nie powie żadnemu- obydwaj wezmą nogi za pas jak zobaczą rosnący bęben. Nawet jak powie temu właściwemu, to sama nie będzie wiedziała na 100 procent, czy to ten jest ojcem.

Gość tititititititi
możesz 1 obydwum powiedzieć o sytuacji i czekać do porodu żeby zrobić badania 2. powiedzieć jednemu, temu z którym chces zbyć a po porodzie po cichu przeprowadzić badania i zdecydujesz wtedy co dalej, w zalezności od wyniku moż emasz jakies podejrzenia, z obydwoma się nie zabezpieczałaś? kiedy było większe prawdopodobieństwo że masz płodne dni?

Gość załaaaaaamana
brałam tabletki anty, musialy w ktoryms przypadku nie zadzialac , tylko nie mam pojecia w ktorym..

Gość duży mózg mały mały
tabletki antykoncepcyjne wpływaja na przysadke i same zawieraja hormony dokładnie tak dobrane by ciągle blokować możliwość zajścia w ciąże ale jak już zajdziesz to organizm sam blokuje sie wystarczy że pomylą sie albo ty i juz bomba atomowa jest aktywna

Gość tititititititi
rozważ za i przeciw i moż e zdecyduj się powiedzieć jednemu, ale może z ewentualnym ślubem wstrzymaj się do porodu, po porodzie zrób badania i zdecydujesz co dalej

Gość najzwyczajniej_w_swiecie
przyznaj się, że nie masz pojęcia kto jest szczęśliwym tatusiem

Gość najzwyczajniej_w_swiecie
wystarczy, że powiesz tylko swoim rodzicom, oni załatwią resztę.

Gość czaki3O
A byłaś ostatnio u księdza?

Gość deefty
Na kogo wypadnie, na tego bęc :D

Gość załaaaaaamana
po co do ksiedza?