Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załaaaaaamana

Jestem w ciąży, nie wiem z kim

Polecane posty

Gość eaaaaaakooksd
W dzisiejszych czasach to dosc proste stwierdzenie - badania DNA... Pytanie powinno brzmiec, dlaczego sie nie zabezpieczylas, skoro nie chcialas ciazy....

Gość to wlacz helikopter
tak dziewczyna zalatwila kolege, ledwo sie poznali,szybki sex i nagle dowiedzial sie ze ona jest w ciazy, ale przypadkiem dowiedzial sie tez ze nie byl jedynym ostatnim facetem i zarzadal testu na ojcostwo to laska nagle sie rozmyslila i juz nie chce go na ojca dziecka,on mimo to rzada testu bo che wiedziec a ta dalej swoje : ze wstyd , co ludzie powiedza glupie dziwki ida do lozka z ledwo poznanym facetem ( 5 dni ) a potem placz, zero odpowiedzialnosci i rozumu w glowie

Gość gość
Wiem ze to dziwne ale jesli jestes w ciazy, niewiesz z kim i chcialabys bym ja przyznal sie do ojcowstwa bys mogla ze mnie miec alimenty to chetnie poznam taka dziewczyne i na to pozwole. Kontakt ze mna gg 3552550

Gość gość
Wiem ze to dziwne ale jesli jestes w ciazy, niewiesz z kim i chcialabys bym ja przyznal sie do ojcowstwa bys mogla ze mnie miec alimenty to chetnie poznam taka dziewczyne i na to pozwole. Kontakt ze mna gg 3552550