Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieknym cialem***

Czy jest tu ktos kto wogole nie cwiczy i moze pochwalic sie

Polecane posty

Gość pieknym cialem***

jedrnym i muskularnym i moze powiedziec ze to geny .Czy wogole to jest mozliwe bez cwiczen ? Moj maz tak ma .Ma ladne muskularne cialo .Mezczyzni mu zazdroszcza ja zreszta tez i mowia ze pakuje na silowni aby tak wygladac ,A to nie prawda .Nie wierza mu jak mowi ze nie .Jak ja mu zazdroszcze .Jego cialo to same miesnie .Mam wrazenie ze to jego cialo wogole sie nie starzeje , wyglada tak jak sprzed 10 ciu lat gdy sie poznalismy .Dziwie sie jak to wogole jest mozliwe ? a jednak .Gdy ja wrecz przeciwnie , szczupla ale cialo takie miekkie i galaretowate ehhh...szkoda gadac ...zazdroszcze mu bardzo choc nigdy mu tego nie powiem .

Nie, to nie jest możliwe.. W genach możesz odziedziczyc co najwyżej ilość włókien mięśniowych i ich wielkość przekroju, ale siłę musisz sobie sama wyćwiczyc.. czyli ową "muskulaturę" :)

Gość nie tycie jest mozliwe
albo jest to drugi taki sam temat albo cos sie zyebalo bo juz odpisywalam na takie pytanie dzisiaj :O moja kumpela wazy jakies 48kg przy 170 i oprocz obiadu codziennie spokojnie przy ogladaniu filmow zjada po 2 tabliczki czekolady, pake czipsow i wypija litry coli. i tak jest od lat. nigdy nie cwiczyla, nie biegala, chocby jednego sklona miala dziennie robic :P fakt ma 0 cycka, nogi jak patyki, szyjke jak zapalka ale faktem jest tez to, ze moze jesc DOSLOWNIE wszytsko co chce nie liczac kalorii i nie przytyje nawet gram. sama twierdzi, ze moze jej sie to zmieni w pozniejszym wieku bo tak bylo z jej mama, tez byla chyda dlugo dlugo a potem jakos po 50tce przytyla i zrobila sie kuleczka, ale teraz cokolwiek ona nie zje i tak nie przybiera na wadze (parenascie lat temu urodzila dziecko i z dwa 3 mieisace po porodzie wygladala dokladnie tak samo jak przed ciaza i jak wyglada teraz).