Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stazystkaaaaa

chyba musze napisac inaczej zeby KTOS ODPOWIEDZIAL!!!!!!!

Polecane posty

TAK WIEC: probowal ktos z was szukac stazu na wlasna reke?????? a nie przez urzad pracy ktory i tak nic nie ma do zaoferwania???? jesli tak to jak, chodziliscie np po sklepach (bo ja chce w sklepie kosmetycznym lub odziezowym) i pytaliscie sie sprzedajacych tam babek czy nie wiedza czy nie trzeba kogos na staz? czy nie wiedza czy wlasciciel by przyjal ew ??? bo ja mam dosc musze znalesc w koncu staz!!!!! pomozcie mi napiszcie co mam mowic jak pytac o co itd...

Gość camerun
myślę, że cv nie jest ważne. ważniejsza jest umiejętność ciągnięcia druta. z połykiem rzecz jasna :classic_cool:

Gość ckliwy Jan
wiem, ale nic ci nie powiem brudna suko. hahaha

Gość u mnie bylo tak
ze ja sama szukalam miejsca, w ktorym chcialabym odbyc staz, kiedy juz znalazlam i pracodawca sie zgodzil to mowilam urzedowi pracy, ze chcialabym odbyc staz w tym i tym miejscu, moj pracodawca tylko zlozyl wniosek o pracownika czyli mnie na staz a reszte to juz urzad pracy zalatwial

Gość u mnie bylo tak
jak byli zainteresowani to dawalam im swoj nr telefonu, jak chcieli sie zastanowic to mi dawali swoja wizytowke i za pare dni mialam dzwonic, cv im nie dawalam ale mozesz ze soba wziac nie zaszkodzi

a jeszcze jedno pytanie odnosnie CV. ja nigdy nie pracowalam tzn bylam tylko kiedys przez dwa dni hostessa to byla umowa o zlecenie wiec mam to pisac w cv?? czy to sie nie liczy bo to tylko dwa dni i nie ma sensu pisac ??? jak myslicie napisac to??????

Gość Magdalena Hoffman
o tej hostessie nie wpisuj:) chodz i pytaj, czy nie potrzebuja stazysty, jak ktos bedzie zainteresowany to wtedy zostaw mu swoje cv a w nim numer tel i mail by mogl sie z Toba skontaktowac pozniej idziesz do up i mowisz, ze znalazlas pracodawce, dadza Ci wniosek ten wniosek ma pracodawca wypelnic i chyba tez wniosek dla ciebie i skaldacie to i czekasz z urzedu na decyzje chyba tak to sie odbywa:) powodzenia:)

Gość jaki sens szukać stażu
kiedy urzędy pracy nie mają kasy na staze? a już szczególnie przy końcu roku, kiedy i tak budżet na to był okrojony jak nigdy dotąd

Gość Magdalena Hoffman
niech szuka, akurat moze pieniadze sie znajda jak nie teraz to w styczniu a pracodawce bedzie miala juz zaklepanego:)

no wlansie moze akurat bedzie kasa wiec bede szukac a jesli nie, to bede pierwsza w kolejce po nowym roku, ale mam nadzieje ze teraz cos znajde bo mi kasa potrzebna. wiec ok nie napisze o tej hostessie :D najwyzej powiem w rozmowie jak beda pytac:P bede chodzic po kazdym sklepie, mzoe ktos sie zgodzi na ten staz bo jak nie to nie ma dla mnie ratunku innego :(