Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mila0983

Proszę o obiektywne spojrzenie na sprawę - dla mnie mega pilne!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Cześć, potrzebuję pewnego obiektywnego spojrzenia na sprawę (bo moje osądy są niewyobrażalne dla mnie....) Napiszę pokrótce o co chodzi: ostatnią miesiączkę miałam 05.09-11.09. Współżyłam z mężem tylko jeden raz 14.09..... Toeretycznie okres powinnam dostać 03.10.11 (wyliczyłam długość cyklu na podstawie śedniej arytmetycznej bo długości z ostatnich 3 mc były różne 32, 29, 26 dni...) Do dnia dzisiejszego nie dostałam okresu. W sobotę 08.10 zrobiłam 3 różne testy (różnych firm) i każdy z nich był pozytywny (wynik pokazywał się bardzo szybko). Czy te 3 testy są wiarygodne i mogę a wręcz powinnam się cieszyć?????????

Gość pozytyw to ciąża
a jeśli wciąż masz wątpliwości to zrób badanie beta hcg z krwi w lab. Jest bez skierowania więc mozesz iść jutro rano.

to dla mnie niewyobrażalne - staraliśmy się dość długo i zawsze kochaliśmy się kilkanascie razy w mc - a tu raz jeden jedyny i bach :D Kiedy powinnam iść do lekarza?

Gość frghjk
Ja pierdziele ! pewnie że tak :D:D:D Gratuluję serdecznie !!!!! :D:D:D W szoku jestem, że 3 dni po okresie zaszłaś w ciąże !!!! :D

Gość pozytyw to ciąża
6-7tydz. od ost okresu będzie ok na wizytę.

u mnie 3 testy pokazywaly wynik negatywny.test z krwi rowniez,a miesiaczki jak nie bylo-tak nie bylo.(spodziewalam sie nawet ze mam torbiel czy cos-mimo iz staralismy sie z mezem o dziecko)a ciaza jednak byla i moja druga corka konczy dzis trzeci miesiac.testy czasem sie myla a czasami nasz organizm płata figle.powodzenia

telefonistka>>ja tez slubowalam 11 czerwca,tylko ze 6 lat temu .i po 9 miesiacach od slubu urodzilam corke ;)

Gość dupa mauta
a dlaczego tak mało uprawiasz sex z mężem ?

Gość Tymiankowa mama1
Gratuluję :) To był 9 dzień cyklu, więc aż takiego szoku nie ma ;) PS. ja stawiam na córeczkę :D :D :D

Gość no to gratuluję CÓRECZKI
:)

Gość no to gratuluję CÓRECZKI
nie wiem co w tym szokującego, że ze stosunku 3 dni po @ (tak, bo to był tylko stosunek, a owulacja na bank była później) jest dziecko?

Gość a autorko piszesz
ze dlugo sie staraliscie: dlugo to znaczy ile?

wiesz to bardzo pozytywne zaszokowanie - staraliśmy się od prawie roku (dokładnie 11 mc) i już powoli traciłam nadzieję i zastanawiałam się, czy przypadkiem coś jest nie tak.... I nagle tak niespodziewanie - bo w poprzednim miesiącu nie nastawialiśmy się na staranie a tu taka niespodzianka...

Gość uki32
długo jestescie po slubie? gratulacje:)

Gość uki32
szczescia dla Was:)

Gość a autorko piszesz
no to malo 11 miesiacy ja staram sie juz ho ho ho powodzenia

gratulacje!! :D szczescia zycze calej waszej rodzince :) Cos w tym jest, ze jak sie przestaniesz w zyciu o cos starac to to dostaniesz :D

Gość a autorko piszesz
mila0983 dzieki no nie do konca jest tak ze jak sie przestanie starac to zajdzie sie to akurat nie prawda zwłaszcza gdy ma sie konkretny problem my leczymy sie w klinice

skoro 3 róże testy pokazały wynik + to jest to ciąża.Moje testy pokazały b.słabą kreskę,po dłuższym czasie a synek ma 6 miesięcy.Zrób beta hcg i za jakiś czas na usg.