Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

zdrada malzenska

Polecane posty

zdrada malzenska powinna byc karalna wiezieniem poniewaz instytucia malzenstwa to nie jest cos z czego mozna sobie robic jaja po za tym jedna ze stron cierpi przeciez takie jest moje zdanie

Gość WSZYSTKIM
mogę byc ZA :)

Gość gg3h3
zgadzam sie w 100%

Gość ktoś ktoś
W niektórych krajach jest karana więzieniem, a w islamskich nawet ukamienowaniem!

a moje zdanie jest takie ze cierpi na swoje wlasne zyczenie;-))) moze np. lubi byc meczennica;) poza tym ludzi roznie sie umawiaja i ich zwiazek/malzenstwoe zalezy tylko od nich - nie dla kazdego malzenstwo rowna sie zwiazek zamkniety - s atacuy kt akceptuja seks partnera z innymi;) as easy as it is;) a znam i takich co to osby trzecie zapraszaja do wspolnych sesji;))) najawzaniejsze to znalezc partnera ktory ma takei samo zdanie w tej kwestii;))

w islamie - jest akceptowalna inna forma malzenstw ktora niejako nie zezwala na azdrade ale na bzykanie z roznymi partnerakami juz tak;)))))))

Gość moje serce tez rozdarte
ble,ble..jestes staroswiecki,szkoda mi Cie:P

No to powinno być przed ślubem podpisywane dobrowolnie oświadczenie o tym, że wykluczają zdradę. I w takim przypadku byłoby więzienie.

Ble Ble i Loos.. ale co nas, wiecznych prawików interesuje zdrada małżeńska. :P 🖐️