Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qaqao

Zauważyłam że faceci pieknych kobiet

Polecane posty

Gość qaqao

są znużeni ich brakiem inteligencji, faceci brzydkich mają natomiast spermę w oczach wynikającą z braku dobrego seksu

Często to prawda. Kobieta naturalnie piekna i inteligentna to zajęty skarb, o który większość facetów dba. A jak ktoś nie dba, to jest idiotą i natychmiast znajdzie się inny facet. Tak więc takie kobiety w zasadzie nigdy nie chodzą wolne.

Gość moja jest lepsza
bez sensu.... ja myślałam, że brzydkie sa przynajmniej dobre w lóżku....

Gość qaqao
dobre w łóżku są tylko te które się kocha i które potrafią kochać

lol niekazda ladna kobieta jest glupia, a seks z brzydka kobieta nie musi byc wcale ani zly ani nudny. Po drugie pojecie 'brzydka' to pojecie wzgledne, dla jednego brzydka, dla drugiego ladna o gustach sie nie dyskutuje :P Bzdury

moja jest lepsza bez sensu.... ja myślałam, że brzydkie sa przynajmniej dobre w lóżku.... Są dobre w łóżku, ale są mało podniecające.

Gość moja jest lepsza
zawsze kiedy widze fajnego faceta z taka sobie kobietka to myslę ze pewnie ona nieźle sie bzyka...

Gość moja jest lepsza
Aha, to widać sie nie znam :-P

a co tu bzykanie ma do rzeczy? Moze sie zwyczajnie zakochal, milosc jest slepa, ludzie nie zawsze sie dobieraja wedlug urody.

Gość qaqao
no właśnie, co to znaczy dobra w łóżku?!, to taka przecież która cię nie podnieca tylko fizycznie ale też psychicznie, i na myśl o niej ci cały czas stoi. Niektóre myślą że jak założą stringi i nadstawią wszystkie otwory to znaczy że są dobre, a są tylko wyuzdane

Gość powiem szczerze 2 talerze...
bu-bu-bu-bu-bullshit!

Gość pięknekobiety często są bierne
w łóżku bo przyzwyczajone są do tego ze są podziwiane i to nie tylko przez facetów ale i przez kobiety są wielbione adorowane po co sie mają starać jak tylu chętnych te które uważają sie za brzydkie dziewczyny nadrabiają brak urody tym ze sie starają jak najbardziej zadowolić faceta a siebie stawiają na 2 miejscu

tak, ale jak sie jest w dobrym zwiazku to mozna sie przeciez z partnerka dogadac co do seksu. Jak cos nie pasuje to mozna powiedziec. Dlatego ja osobiscie uwazam, ze kochajace sie pary maja lepsze zycie seksualne niz ci co lubia przygody. Moze sie myle, ale poprostu wydaje mi sie, ze latwiej sie dogadac i dowiedziec co partner/ka lubi. I wtedy uroda tu nie ma nic do tego.

zauważyłem że dziewczyny dominujące i lubiące rządzić facetem, mają przeciętną urodę lub są wręcz brzydkie

Gość qaqao
nie wiem co jest podniecającego w kimś kto stawia się na pierwszym albo drugim miejscu? W pierwszym przypadku jest egoistką w drugim ręcznikiem

Gość qaqao
I taka i taka się znudzi

no i wlasnie dlatego bedac w zwiazku z kims kto Cie kocha mozesz sie tak dogadac z ta osoba zeby i Tobie i jemu/jej bylo dobrze i zebyscie oboje byli na pierwszym miejscu.

Słyszałam od kilku facetów teorię, że brzydsze kobiety bardziej starają się w związku, bardziej im zależy i są lepsze w seksie :P Wiedzą, że muszę czymś nadrobić wygląd i dlatego lepiej mieć brzydszą, a oddaną i robiącą OzP bez gadania niż ślicznotkę, która się nie stara, bo uznaje, że jej walory estetyczne to wystarczający wkład do związku:classic_cool:

wydaje mi sie że w na olimpiadzie jest tylko jeden zwycięzca

Beznazwy Beznazwy@tlen.pl'; no i wlasnie dlatego bedac w zwiazku z kims kto Cie kocha mozesz sie tak dogadac z ta osoba zeby i Tobie i jemu/jej bylo dobrze i zebyscie oboje byli na pierwszym miejscu. Dogadać? To by właśnie było na siłę. Chcesz dziewczynę przekonać do robienia OZP jak tego nie lubi? Myślisz, że ile by się tak zmuszała? O ile wogóle by się choć raz zmusiła. Albo oboje tego chcecie, albo nie. W seksie nie ma negocjacji.

Gość leticiacalderobe
Hailie, a jakie jest twoje zdanie? Bo najwyraźniej powtarzasz po kimś i to jeszcze po facetach tak jakbyś była podgatunkiem człowieka tylko...

Gość leticiacalderobe
widocznie to jest typ kobiety która lubi być zmuszana, gadanie nie ma sensu albo jest wysmienicie albo nie

Gość powiem szczerze...to ja uczony
mam pytani skierowane do VB, a mianowicie co to jest OZP?

Hailie, a jakie jest twoje zdanie? Bo najwyraźniej powtarzasz po kimś i to jeszcze po facetach tak jakbyś była podgatunkiem człowieka tylko... Tak, jestem podgatunkiem, w końcu jak każda kobieta, czyż nie? :classic_cool: 🖐️ Jako kobieta mogę być i pewnie będę nieobiektywna co do poruszanego tutaj tematu. Niemniej uważam, że nie każdy facet jest znużony brakiem inteligencji u pięknej kobiety. A dlaczego akurat ten brak jest u pięknej? :D Niektórym to wręcz na rękę, że ma mały rozumek i nie odzywa się za wiele - łatwo można ją sobie ułożyć, oswoić i przekupić, by nie otwierała buzi poza oczywistymi czynnościami :o Dobry seks można mieć z kobietą brzydką i ładną, głupią i mądrą. Ot, co!

wlasnie, ze nie, mozna rozmawiac i zawsze isc na jakis kompromis. Jesli juz naprawde ludzie sa niekompatybilni co do seksu, to i zwiazek sie rozwali, ale to juz inna sprawa. Jesli Twoja dziewczyna Ci tego nie zrobi to jakas przypadkowa pewnie tez nie ;]

Ja nigdy nie zaakceptuję 3 rzeczy u kobiety: 1. Brak inteligencji, 2. Wiecznego narzekania i zatruwania mi życia masą problemów. 3. Braku dbałości o siebie, w tym otyłości i niechęci do ćwiczeń.

Gość leticiacalderobe
też lubię facetów co robią patelnię z siorbem

hailie hailie@tlen.pl'; VB, a co jeśli jest super szczupła a niechętnie ćwiczy? Jeśli jest szczupła i zdrowa, to jest zadbana i nie musi nadmiernie ćwiczyć. To jest oczywiste 🖐️