Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaata

Chorobliwa zazdosc.

Polecane posty

Gość samaata

Mam pewnien problem. Jestem ze swoim chlopakiem juz ponad dwa lata i od paru miesiecy jest coraz gozej! Na poczatku to on byl zazdrosny i chyna przez to ja tez sie taka stalam bo wczesniej taka nie bylam. Mialam wrazenie,ze skoro mi nie ufa to dlaczego ja mam ufac jemu.On pracuje w Kebabie i tam jest pewna kelneka z ktora czesto rozmawial,na poczatku nie ruszalo mnie to zbytnio,ale po czasie zaczelo mnie to BARDZO irytowac ! Nie wiem dlaczego! Dziwnie sie sobie samej! Jest coraz gozej ze mna on tez juz nie moze wytrzymac..ona ma meza no wiadomo roznie bywa,ale i tak mnie to dreczy! W koncu zabronilam mu sie do niej odzywac jesli chodzi o sprawy prywatne...on nie mial nic przeciwko! ale potem mialam takie dzwne uczucie bo mnie uszukal i i tak z nia gadal..teraz juz nie,ale czuje sie z tym zle,ze musze mu zabraniac. Wiem,ze mnie kocha,ale czasem czuje,ze jestem mu obojetna..i jak sie klocimy to on mnie nakreca do takiego stopnia,ze nie potrafie czasem nad soba zapanowac! Boje sie,ze sobie kiedys krzywde zrobie..ale kocham go tak strasznie,ze nie potrafie sobie wyobrazic zycia bez niego!!! pomocy!!!! co mam zrobic,zeby on mial spokoj,ale tez zebym ja miala pewnosc,ze mnie nie zdradza??!!!