Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieiieiee

pytanie do mam ktore znają sie na rozmiarach........

Polecane posty

Gość nieiieiee

nie wiem jaki rozmiar gorsetu mam kupic z allegro tzn: podane są na stronie takie wymiary: dla rozmiaru xxl talia 88-96cm biust obwod 100-106 a dla rozmiaru xxxl : talia 100-106 biust obw 106-109 ja juz sama nie wiem kltory rozmiar zamowic. jest to gorset nosze na codzien rozmiar ubran 42/44 tzn xl a spodnie xxl wiadomo gorset jest z atlasu nie z bawel;ny wiec sie nie naciaga ale wg opisu i zdjec jest regulowany sznurkami tasiemkami . kurcze nie wiem samaL( w sujmie gorset powinien byc dopasowany a nie za luzny w biuscie itp

Gość a to nie wiesz ile masz
w talii, pod biustem i w biuście? zmierz się a najlepiej zawsze "ściagnąć" wymiary z najlepszego stanika

Gość nieiieiee
no mierzylam sie i: mam w biuscie 105-106 w talii mierzone w miejscu gdzie jest pępek mam obwod 113cm noi co???

Gość nieiieiee
stanik nosze zawsze 95c pierwszy raz kupuje gorset i nie wiem jaki rozmiar mam wybrac mają ten sam fason w rozmiarze xxl i xxxl kurcze

Gość o ludzie więcej w pasie
niż w biuscie??? to jak ty chcesz nosić ten gorset? talię mierzy się w najwęższym miejscu tułowia

Gość nieiieiee
noi mam 95c stanik taki nosze na codzien:) rozmiar ubran mam 42/44 xl/xxl (bluzki nosze xl) w talii mam 113 obwodu a w biuscie mialam 104-105 noi tak to wyglada.... prosze dporadzcie przeczytajcie te wymiary na stronce w tej tabelce czy cos;(.... nie wiem sama

Gość nieiieiee
i skoro tam jest napisane ze w talii max 96cm a ja mam 114 cm to bedzie za ciasny no n ie?? wiec wtedy ten xxl za maly? no ale na biust bylby dobry:) a jesli kupie wiekszy tzn xxxl to znow na biuscie bedzie za duzy bedzie wisial a gorset ma byc porzylegly.... a wtedy znow w talii byloby ok co robic? wiem ze musze schudnac:) no ale jaki rozmiar wybrac

Gość na twoim miejscu najpierw
schudłabym, a potem brałabym się za kupowanie gorsetów

Gość Słuchaj nie obraź się, ale
weszłam na aukcję, zobaczyłam ten gorset i widzę, że on jest bardzo wcięty w talii, więc skoro masz w talii węcej niż w biuście, to może lepiej wybrać jakiś inny rodzaj ubrania....