Proszek do prania zbanowana 0 Napisano Październik 9, 2011 Goowno wam to dało. Sama na Donalda zagłosowałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danke schon :D Napisano Październik 9, 2011 co racja to racja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Indor do prania 0 Napisano Październik 9, 2011 :D Ech, już tyle osób próbowało mnie zbanować, a ja wciąż tu jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania zbanowana 0 Napisano Październik 9, 2011 Indor nie wkurviaj mnie suko :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Indor do prania 0 Napisano Październik 9, 2011 Stul pysk wywłoko z dwoma podbródkami. :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania zbanowana 0 Napisano Październik 9, 2011 Zamknij morde bo sie sandepid dopierdoli indor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lilou_moew 0 Napisano Październik 9, 2011 nie masz się co cieszyć ze jesteś tępą dzidą :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania zbanowana 0 Napisano Październik 9, 2011 Widze że hołota sie zeszła :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Indor do prania 0 Napisano Październik 9, 2011 Sanepid to się dopierdolić może do twoich obiadów i zup z trupiego łoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania zbanowana 0 Napisano Październik 9, 2011 Indor, nigdy u mnie w domu nie byłas więc skąd wiesz jakie są u mnie obiady? :O. Żałosna cipo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie mam nicku4634 Napisano Październik 9, 2011 Modenko, czas rozdać kolejne bany. :) Tak być nie może! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Październik 9, 2011 a jak ujadaly rozpolitykowqane pisiorki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Indor do prania 0 Napisano Październik 9, 2011 Proszek - być nie muszę. Sama piszesz tutaj wszystko o swoim życiu, że czuję się jakbym była w waszym domu stolikiem, czy materacem. O swoich obiadach, kolacjach i śniadankach też już pisałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Październik 9, 2011 Proszek ścierwo, rozumiem, że jesteś z Warszawy, bo tylko w Warszawie można było głosować na Tuska? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Proszek do prania zbanowana 0 Napisano Październik 9, 2011 Juzek pudło Z Wrocławia jestem Indor, kupa jest w kiblu szybko choć zobaczyć nim spuszcze wode :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Październik 9, 2011 No to jakim cudem głosowałaś na Donka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ptasiek nastroszony Napisano Październik 9, 2011 to tylko dobrze świadczy o mieszkańcach dużych miast a o Warszawie w szczególnosci nie dała się zbajerować smoleńszczakom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
merkaba 13 Napisano Październik 9, 2011 poczytajcie sobie na jakiego oszusta glosowaliście ale i tak nie przeczytacie bo i tak lepiej wiecie kim on jest http://freeisoft.pl/2010/04/teczka-personalna-donalda-tuska-jaka-byla-droga-do-politycznej-kariery-pana-premiera/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kafetoster 0 Napisano Październik 9, 2011 ostatnio proszek jakby mniej pisze. obowiązki szkolne doszły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Październik 9, 2011 ptasiek nastroszony pytam się w jakiż to cudowny sposób zagłosowała na Donalda we Wrocławiu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Józek spod ósemki 0 Napisano Październik 9, 2011 chooj, widzę, że odpowiedzi się nie doczekam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach