Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lilou_moew

Kto ma takie marzenie w związku z wyborami?

Polecane posty

Mam niesamowitą ochotę kopnąć Donalda z całej siły w twarz .. Czy to marzenie ma szansę się spełnić? :/

Gość danke schon :D
niestety twój intelekt nie dorównuje połowie intelektowi pana Donka :)

Gość mam pytanieddd
a co wolisz kaczyńskiego?

Gość a niby dlaczego chcesz
go kopac w twarz??

Gość kfkssk
to marzenie nie ma szans sie spelnic, polski narod jest zbyt tepy skoro glosowal za PO i Donaldem...

Gość ja86sia
ja mam inne marzenie w związku z wyborami... i dotyczy ono raczej takich tępych fanatyków PiSu...

"lilou_moew Mam niesamowitą ochotę kopnąć Donalda z całej siły w twarz .. Czy to marzenie ma szansę się spełnić? :/" Jak [poprzesz sensowną rewolucję to może zostaniesz katem i w ramach roboty będziesz mógł to wykonać:classic_cool:.

Gość no wlasnie widac poziom
intelektualny wyborcow PiS...szczytowym marzeniem kopać w twarz :/. Ja nie jestem zwolenniczka P. Jarosława Kaczyńskiego, alw w życiu nie pomyślałabym żeby kopac go po twarzy...

Wybory nie powinny rodzić agresji. Ja oddałem głos, spełniłem swój obywatelski obowiązek a co jest to jest. :classic_cool: Można żyć polityką, a można też miłością. To drugie ciekawsze i dużo przyjemniejsze :D

" 22:57 [zgłoś do usunięcia] no wlasnie widac poziom intelektualny wyborcow PiS...szczytowym marzeniem kopać w twarz :/. Ja nie jestem zwolenniczka P. Jarosława Kaczyńskiego, alw w życiu nie pomyślałabym żeby kopac go po twarzy..." Co za bełkot:P.Ktoś tu bredzi o tym że ktoś popiera pis bo nie lubi po:P.

Gość no ii właśnie
po przejęciu władzy przez PiS kopanie po twarzach to norma :D.

Gość no ii właśnie
szczególnie jak ktoś będzie miał odmienne zdanie.

Gość ptasiek nastroszony
aautorko tego zalosnego wypierdu idz dogryz te parowki i spac idz bo jutro do pracy trza wstac wypoczetym by te swoje marne 10 godzin cokolwiek zrobic by na swoja pensje zarobic , koniec igrzysk i marzen koniec. realny nowy wspanialy swiat przed Toba

ptasiek - tobie rownież życze dobrej nocy bo jutro czeka cię kolejny ciężki dzień na zmywaku - nie zapomnij o wypróżnieniu się . Dobranoc żałosny pierdlaku