Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madagaskar81

PO-Ruch Palikota najlepszy rząd dla Polski

Polecane posty

Gość madagaskar81

mam nadzieje, że PO będzie tworzyło koalicję z Ruchem Palikota, to najlepsza kombinacja dla Polski

Gość madagaskar81
PSL martwią się tylko o rolników, resztę Polski mają w du...e

Gość ptasiek nastroszony
MYSLE ZE DOBRY beda dbali o dobre kontakty z UE nie dopuszcza by polacy byli homofobami, antysemitami , ksenofobami i eurosceptykami

Gość madagaskar81
tak, nie będą szukali wszędzie wrogów i przeciwników, a raczej będą szukać sprzymierzeńców

Gość madagaskar81
będą dbali, chyba, że uważasz że premier powinien osobiście kupować folie rolnikom

Gość zwada i klękanie
przecież po to powstał ten cały śmieszny ruch poparcia :O ludzi trochę pomyślunku 🖐️

Gość madagaskar81
Ja bym to ujęła inaczej, rząd nie powinien im przeszkadzać. Jak się jednostkę zostawi w spokoju ( nie będzie się ich obciążać wysokimi podatkami i dużą ilością przepisów) to sama sobie poradzi

Gość zwada i klękanie
dla mnie to jest kurwa żałosne. jak PO chce stworzyć koalicje z RPP skoro ich programy są tak skrajnie różne ? partia Palikota to prodżekt żeby PO nie musiało tworzyć koalicji z PSL wszyscy tam ściemniaja rzygać mi się chce jak patrzę na politykę 🖐️

wiec najlepszy program miał KNP :) nic nie dawał ale i tez nic nie zabierał, to na co sobie zapracowałes jest twoje i nikt ci tego nie odbierze ! gospodarka wtedy by sama ruszyła do przodu no ale jak to głupi polakełe bo rzad da, unia, a tak naprawde by dac to musi z czegos wziac ! jak to korwin mowił by dac komus 100 zł to musi komus wziac 140 bo 40 zł kosztuja te wszystkie urzedy wiec tak o to nasza gospodarka sie zadłuża !