Szuwar217 0 Napisano Październik 9, 2011 Witam po raz kolejny wszystkie Panie i wszystkich Panów. Mam pytanie do Was natomiast przedstawię Wam moją historię: Gdy miałem 6 lat zachorowałem na białaczke limfatyczną ostrą :( chorowałem 3 lata. W trakcie tej choroby zarażono mnie wirusem HCV typu C. Podczas leczenia i walki z tymi dwoma chorobami musiałem brać chemioterapie. Brałem żółtą, czerwoną różne rodzaje. Chciałbym się dowiedzieć czy to może mieć wpływ na moją płodność ? Dużo o tym czytałem i chciałem sie dowiedzieć. Pozdrawiam i proszę o odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaczylikto Napisano Październik 10, 2011 Chemia moze wplywac na plodnosc min dlatego zamraza sie sperme przed terapia zeby potem miec szanse na posiadanie dzieci czy u kobiet zaczeto juz zamrazac komorki jajowe. Aby miec pewnosc wykonaj badanie spermy w laboratorium ktore je robi(podadza Ci wszystkie wymagania co do czasu dostarczenia materialu)i nie bedziesz sie domyslac.To stosunkowo niedrogie badanie. powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach