Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojniedobrze

DZIEWCZYNY ! CHYBA ZAPADNE SIE POD ZIEMIE, WSTYDLIWA SPRAWA

Polecane posty

Gość ojniedobrze

na wstepie mowie ze jestem dziewica, niby mam juz te 20 lat na karku ale zawsze szukałam tego własciwego. dzisiaj gdy byłam u mojego faceta doszło miedzy nami do 'zblizenia'. jest to moj pierwszy facet tak na serio ktorego naprawde kocham. gdy doszło do delikatnych pieszczot on chciał zaspokoic mnie swoim palcem. ja w ogole byłam w szoku, ze to sie dzieje. bardzo tego chciałam fantazjowałam o nas wiele razy a gdy to sie zaczeło dziac to spanikowałam, zaczełam sie stresowac, przypomniałam sobie o moich wszystkich kompleksach to wszystko sie skumulowało i 'zatrzasnełam sie', on nie mogł nawet włozyc mi palca bo po prostu niesamowity bol odczuwałam, musielismy przestac, ja sie troszke załamałam bo inaczej to sobie wyobrazałam a z mojej winy wszystko legło w gruzach. on zachował sie cudownie przytulił mnie, powiedział ze nic sie nie stało itd. ale boje sie ze przez ten kiepski poczatek bede uprzedzona do zblizenia kolejnym razem, ze nie bede potrafiła sie otworzyc przed nim, dziewczyny poradzcie mi błagam. czy ktoras z was była w takiej sytuacji ? pomocyyy

Pewnie po prostu brakowało Ci romantycznej atmosfery, świec, zgaszonego światła. No i czasami po prostu trzeba wyłączyć myślenie.

Gość ham111111
posmarój se mała psioszkę linomagiem , troszkę do środeczka i całą rączkę ci zaparkuje a nie tylko palec

Gość on29dl;ks
o boze ale masz problem,. To tylko palec, nie chuj.

Gość no to w ogole
sie nie podniecilas?

Gość ewrrwi
W sylwestra zamiast łazić po mieście zamknijcie się w pokoju z butelką i miłej zabawy .

Gość cfaniaki z nich
na drugi raz, lyknij winka:) Seks jest fajny, szczegolnie z osoba ktora sie kocha^^ Dla mnie to byl szok wrecz:P badz dzielna, poboli troszke, a z czasem bedzie bardzo przyjemnie:) Gratuluje faceta!

Gość ojniedobrze
podnieciłam, ale pozniej zaczeły mnie dreczyc te negatywne mysli, stres i wszystko sie posypało :(

Gość ojniedobrze
o z tym winkiem to dobry pomysł, powinno mnie to rozluznic :) moze dzisiaj to nie byłmoj dzien, jeszcze na dodatek bylam po ostrej klotni z mama