Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uprzedzona do czechow

Co myslicie o czechach i czeszkach?

Polecane posty

Mam nieprzyjemnosc pracowac z nimi i mieszkac. Wczesniej nie bylam do nich jakos uprzedzona, ale teraz...mieszkam z taka jedna; 30latka, matka dwojki dzieci, a puszcza sie tu z kazdym, dzisiaj znowu sobie jakiegos gacha przyprowadzila, slysze jak sie jeb ia za sciana, mam do niej takie obrzydzenie. W dodatku jest zlodziejka, co chwile mi cos ginie. Jest brzydka(wiekszosc czeszek to brzyduly), ma pryszcze na gebie, ja nie wiem jak tych facetow nie obrzydza? Ha wlasnie faceci czesi: zaniedbani, lenie, nieroby, smierdza i dzien w dzien chleja. Jest tu kilku polakow,normalnie niebo a ziemia, kocham polskich facetow, tez chleja, ale nie sa tak oblesni i z szacunkiem traktuja kobiety. Tak chcialam sobie napisac, czekam az skoncza.

Gość erw
Niebawem spędze tam trochę czasu, póki co nie mam wyrobionego zdania na ich temat bo nie znam osobiście. :classic_cool:

Gość DONALD TUSK Z P O
Rucham dosc czesto czeszki na wypadach z rodzinka kiedy Kasia i moja stara nie patrza, ale najbardziej lubie ruchac Polakow. To moje hobby.

Gość rownie dovbrze to samo
mogłby napisac czech o Polakach, gdyby mial takich sasiadach. Ludzie sa rozni i taki uogolnienia nie mjaa sesnu. Generalnie w czechach jest czysciej i bezpieczniej niz w Polsce, to akurat pewne.

jeden czech mi sie podobal ale nawet zerznac mnie nie chcial :o

słyszalam że Czesi brzydko mówią o Polakach więc ich nie lubię, z historycznego punktu widzenia też nie. ponoć Słowacy są lepszymi ludźmi. Czesi - z czechosłowackiego serialu Szpital na peryferiach nektórzy mieli zakazane gęby z czeszek - Ewa farna gwiazdorzy sie po Polsce też opowiada dyrdymały o naszym kraju mała brzydka sraka :(

Gość nie chce mi sie myslec ma ich
temat chyba ze p;acisz za odpowiedz

Gość oho, już polaczki szczekają
na rozsądniejszych, bogatszych i niezawistnych Czechów :D czy wy polaczki głupie zawsze musicie mieć jakiegoś wroga?