Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sheshesheshe

Dosyć ważne!

Polecane posty

Gość sheshesheshe

witam! Mam pytanie. Dziś w nocy z moim narzeczonym zaczelismy sie pieścić. Był we mnie kilka razy dosłownie kilka. Gdy już był poza mną chwilę później doszedł w dość dużej odległości od mojej małej:). mimo wszystko jakoś mi to nie daje spokoju. Chciałabym sie zapytać czy istnieje jakaś możliwość że mogę byc w ciązy.

Gość sheshesheshe
Powiem Ci że bym się za dużo nie zmartwiła:) Ale jeszcze nie ten czas. Jestem młoda to fakt i może dlatego tak panikuje. Chodzi o to ze zawsze bylismy ostrożni. A dziś tak nas poniosły emocje ze sama go do tego nakłoniłam zeby choc na chwile byl we mnie. Tak jak powiedzialam tak zrobił. Były to może 3 posunięcia:) potem wyszedł ze mnie i pomogłam mu raczką i dopiero bylo buch. Naczytalam sie ze przed wytryskiem wydziela sie plyn"jakitam" i w nim rowniez znajduja sie plemniki. Intereesuje mnie na ile wczesnie to sie dzieje. I czy nieswiadomie przypadkiem nie zrobilismy sobie dzidziusia:)

"Intereesuje mnie na ile wczesnie to sie dzieje. " To zależy od podniecenia, nie ma określonej liczby ruchów, po których zaczyna wydzielać się preejakulat. U mało doświadczonych facetów sam widok kawałka cycka może sprawić, że mają mokro w majtach. Ilość wydzielanego preejakulatu jest to też kwestia osobnicza, u jednego to tylko kilka kropel, u innego dużo więcej, ponoć są też tacy, którzy nie wydzialają go w ogóle. Co do możliwości zapłodnienia-jeśli wcześniej nie miał wytrysku, po którym nie sikał to raczej ciężko o zapłodnienie.

Gość shshshshs
dodam jeszcze ze teraz leci mi taka mazia brazowa. czesto tak mam po stosunku nie wiem o co chodzi.. moze warto sie przejsc do ginekologa? co o tym myslicie?

Gość shshshshs
nadżerka nadżerką a jeżeli to dzidziuś? kurde ciemna jestem. zna ktos moze ginekologa warszawa?najlepiej prywatnie