Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taspodmiedzy

Zal mi mojej przylaciolki, ale nie potrafie jej pomoc...

Polecane posty

Gość taspodmiedzy

zycie jej sie nie uklada... obie mamy po 35 lat, ja - meza i (od niedawna) dziecko. Ona miala tylko jednego faceta w zyciu, od 8 lat sama (rownolatka). Wlasciwie nie wiem czemu. Jest ladna, moze nawet bardzo ladna (to nie tylko moje zdanie, ale miedzy innymi meza, mojego brata), inteligentna i... mila. Nie wyniosla, nie zlosliwa, nie ironiczna, nie zgryzliwa. Znam ja prawie 20 lat i jest to strasznie dobry czlowiek. Chyba jednak trzeba miec tez troche szczescia w zyciu... Teraz, jak urodzil mi sie synek, ciagle pyta czy z czyms pomoc, zrobic zakupy. Sprowadza mu z Anglii ubranka. Przyszla nam malowac pokoj przed jego urodzeniem... Wiem, ze sama tez marzy o dziecku, ale szanse sa coraz mniejsze, z uplywajacym wiekiem tez... Dziwnie sie zycie uklada.

Gość taspodmiedzy
poświęce się jej analnie :)

Gość bunet
a próbowałaś ją "swatać"?może jest jej potrzebna jakaś większa akcja,szczęściu trzeba pomagać.Wiem,że faceci fajni,faceci w tym wieku sa albo zajęci,albo z odzysku ale nie trzeba tracić nadzieji .Rozejrzyj się wokół siebie,może akurat,nie patrz na urode ani stan portfela(zbytnio:)).powodzenia.

Gość taspodmiedzy
Kiedys, dawno, dawno temu, z kolega poznanym na wycieczce. Zareagowala traumatycznie. Od tej pory sie boje... Zreszta niestety nie byl to najszczesliwszy pomysl, bo wprawdzie jemu sie bardzo spodobala (i nie chcial sie odczepic), ale on jej nie (okazalo sie, ze ma problemy z alkoholem, pracuje od przypadku do przypadku i jeszcze kilka innych malo ciekawych rzeczy)... Niestety nie znalismy go dosc dobrze, wydawal sie fajny...

Gość może nie ma nikogo, bo od
lat dupczy ją twój mąż i dobrze im w takim układzie? A może ma problemy ze sobą, jest zbyt emocjonalna i trudno jej nawiązać normalne relacje. To też jest możliwe. Tak czy siak nic na to nie poradzisz jak piszesz.

Gość lacticcciiia
A moze np jest lesbijka? Tylko wstydzi sie przyznac... Roznie bywa... Jak mowisz ze ladna a milala tylko 1 chlopaka?

Gość jiuhjui
inteligentna i... mila. Nie wyniosla, nie zlosliwa, nie ironiczna, nie zgryzliwa I wlasnie dlatego jest sama. Przykre to, ale dobrzy ludzie nie sa w cenie w dzisiejszych czasach. Gdyby byla przebojowa, szla po trupach do celu, manipulowala ludzmi, to mialaby grono wielbicieli...

pytales jej czy chce kogos miec? moze woli byc sama. ja znam kilka osob, bardzo wartosciowych, okolo 30 lat, ktorzy sa sami. niektorzy od lat. to wspaniali ludzie, tylko jakos tak im sie zycie poukladalo, ze nie znalezli nikogo albo prostu nie szukali. porozmawiaj z nia, jesli chce kogos miec to poszukajcie na portalach randkowych - tam tez sa takie osoby