Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

buduje domek w czerwcu wproadzka

Polecane posty

Gość yuyuymua
ty budujesz? hahahahaha a skąd masz na to fundusze???

Gość yuyuymua
więc domek buduje Twój mąż,ty jedynie patrzysz z boku:) no,juz sobie tak nie pochlebiaj,i tak wszyscy wiedzą,ze masz tyle co nic:)

jak ci tak lżej tak myśleć to tak myśl ,na tablicy przy domku przy nazwie inwestor wpisana jestem JA;) pozatym intercyzy nie ma ,wiec dom jest wspólny:P

wiem co czujesz ja buduje Tymoteusza z archetonu :D pozdrawiam i trzymam kciuki. tez na razie za własną kase i też mam zamiar w next jesien moze zima sie wprowadzac :P

Gość aaaaaaarwena
wyp8erdalaj do tej chaty z azbestem koniu jebany, tlusta kurwo i nie nudz tu na kafeterii bo ze czemu ta kafeteria zciaga takich ulomow jak ty zasrancu

Gość aaaaaaarwena
obys krzywa mordo zdychala na raka w meczarniach paskudny ryju przyjde nasrac na twoj azbestowy grob ulomie 🖐️

Gość yuyuymua
nie zazdroszcze,bo i nie ma czego-czy to takie dziwne,ze ludzie budują własne domy? sama mieszkam juz ponad 3 lata we własnym domku na który ja i mój mąż b.ciężko musielismy zapracowac chodziło mi raczej o to,ze ty tam złamanego grosza nie dołozyłas bo i z czego? powiększyłam kiedys fotke z niby twojej budowy i na tablicy jako inwestor figuruje niejaki Piotr Garliński więc ściemniasz-fantazja cie ponosi z nudy.

Gość Tytyytyt
Jesteś śmieszna, cała kafeteria o tym wie że ty "budujesz". Ktoś prawde powiedział ty NIE budujesz tylko, patrzysz z boku. Zresztą i tak jesteś prodżektem, normalna osoba która ma pieniądze na budowe domu, nie mieszka w chlewie :D

Gość jenifer buduje,a jak nie
buduje,to robi zdjęcia z kupą forsy na dywanie :D:D:D,tępa strzała i tyle w temacie

Gość yuyuymua
jestes idiotką bo: -chwalisz sie czymś,czego w rzeczywistosci nie ma -robisz sobie zdjecia na cudzej budowie,ze niby na twojej ale wiesz co? nie dziwie sie tobie,ze cie tak fantazja ponosi-gdybym mieszkala w takim ubóstwie jak ty zapewne tez bym miała takie marzenia a teraz droga jenny zejdz na ziemie i posprzątaj te zapyziałą nore w PRL-owskim,obrapanym bloku

yuyuymua pocieszaj się bo w czerwcu wkleje fotki w nowym domku zobaczymy jak ci kopara opadnie .Ale ty tylko potrafisz być cwana pod pomarańczką ,ujawnij się tchórzu;)

Gość yuyuymua
oki,oki poczekamy zatem do czerwca:) a teraz rzeczywiscie spadaj juz,bo rozmowa z toba to strata czasu.

Gość yuyuymua
nie całuju mnie bo masz nie świeży oddech-ząbki umyj najpierw.

Gość jjdfghgh
dom brzydki nie ma sie czym chwalic, poza tym jaka trzeba byc idotka zeby pisac takie bzdury i to dorosla kobieta i matka, masakra, ale nudne musi byc twoje zycie!!! nie zazdroszcze ci, bo zbudujemy ladniejszy domek i nie bede sie tym chwalila na kafe

Gość jjdfghgh
ja pitole, jaka zalosna idiotka ze robi takie fotki z kasa, wiocha.pl, niech ktos tam wrzuci to zdjecie!!!