Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona nie-dziewica

Nie jestem już dziewicą. Czy mam szansę na miłość?

Polecane posty

Gość Ona nie-dziewica

Mam 23 lata. Byłam w związku przez 5 lat. Byliśmy zaręczeni. Uprawialiśmy seks. Zdradził mnie i zostawił... Czy mam jeszcze szansę na normalny związek? Mężczyźni jak to z wami jest? Zwracacie tak dużą uwagę na dziewictwo u kobiety?

Bez przesady Nie puszczałaś się na prawo i lewo więc nie czuj się jakaś gorsza Tępi faceci którzy lecą na dziewice to już chyba historia Dla prawdziwego, kochającego mężczyzny nie ma znaczenia że już nie jesteś dziewicą

Gość jedna ona taka
to jest chyba jakis zart :D mialas jednego faceta przez 5 lat, i tylko z nim wspolzylas i obawiasz sie ze Cie inny nie zechce bo jestes dziewica? ;) nie martw sie, w dzisiejszych czasach dziewice juz nie istnieja tzn w Twoim przedziale wiekowym, faceci nie zwracaja na to uwagi! bo by do konca zycia samotni zostali

Gość Ona nie-dziewica
Po prostu boję się, że kiedyś się zakocham, a ktoś mnie odrzuci, ponieważ miałam innego partnera. Albo jeśli mnie zapyta o ilość partnerów a ja powiem, że 1 to i tak mi w to nie uwierzy mnożąc tę liczbę przez 10... :(

Gość wwrrr
Jesli Cie odrzuci, bo nie jestes dziewica (w tym wieku) to tylko sie cieszyc, ze nie marnujesz czasu na idiote. P.S. Moj chlopak byl prawiczkiem a ja mialam wczesniej 3 partnerow i tez dalo rade. To nie jest najwazniejsze w czlowieku, prawda? Czy to jednak prowokacja?

Gość Ona nie-dziewica
To nie jest prowokacja. Tak zostałam wychowana - że seks po ślubie tylko. Odeszłam od zasad wpojonych mi przez mamę, bo myślałam, że mój narzeczony to już związek na zawsze... że będziemy razem do końca życia. Jednak nie jesteśmy.

Gość Amant 5000
Możesz trafić na takiego co zwraca albo na takiego co nie zwraca. Osobiści bardziem bym zwrócił uwagę na te 5 lat - to spory okres. Jeżeli jeszcze z nim mieszkałaś to praktycznie małżeństwo a to daje spooreee przyzwyczajenia, nawyki które później przeszkadzają z nową osobą.

Gość X77
Tak, masz szansę - są przecież faceci którzy też w przeszłości współżyli z inną kobietą/kobietami.

Gość Gandalfo.........
u mnie byś niestety nie miała szans

Gość X77
@wwrrr "Jesli Cie odrzuci, bo nie jestes dziewica (w tym wieku) to tylko sie cieszyc, ze nie marnujesz czasu na idiote." To samo mogę powiedzieć o kobiecie która odrzuca faceta dlatego, że jest prawiczkiem.

Gość bla bla bla -sratata
Z ciemnogrodu się urwałaś? Oj biedne te dzieci, co rodzice im takie bełkoty wpajają :)