Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdff,xo

Za pol roku mam 18-stkę. Nie chcę imprezy,ale rodzice nie rozumieją!

Polecane posty

Gość fdff,xo

Nie lubię imprezować, jestem spokojną, cichą osobą. Mam mało bliskich znajomych a nie mam zamiaru zapraszać pół osiedla na pokaz że jednak miałam imprezę. Jestem nudna,dziwna i tyle.. Jednak rodzice mają to gdzieś. Twierdzą że 18stka być musi, bo to niezapomniana impreza i jedna jedyna w zyciu.Oczywiscie nie biora pod uwage mojego zdania, wszystko chcą robić sami i być może jeszcze wybierac ilosc ludzi :o Zaproponowalam zeby te pieniadze mi odlozyli na studia bądź dali na kolonię do Hiszpanii ( uczę się jezyka poza tym nigdy nie byłam na zadnych wakacjach i chcialabym choc raz pojechac) to mnie zbywają... Pewnie dojdzie do tego ze nawet kasy nie dostanę. Jak im powiedzialam ze kolonie nawet taniej wyjdą niz taka 18stka to mnie wysmiali bo niby w jakims lokalu znajomi robili corce i placili 60zl od osoby..na dodatek jest to lokal dosc obskorny jakby nie chcieli zauwazyc...no i co ja bede miala robic, siedziec i jesc tylko? muzyka z dvd? a z tego co wiem na samo jedzenie prawie tysiąc idzie jesli chce sie zrobic impreze na kilkanascie osob...byle czego bym nie chciala, z reszta w ogole nie chce zadnej imprezy... moze dla rodziny cos zrobie(to znaczy ONI bo sie rzadza jakby to bylo ich swieto), ktorej tak na prawde mam bardzo malo. Wujek z ciocia i ich dzieciaki ktore juz sie wyprowadzily i maja meza/zone, drugi wujek moj chrzestny z zona a jego jedynak na pewno nie przyjdzie do mnie, dziadkowie nie zyja,kuzynostwa praktycznie nie mam zadnego. no kurde... pomozcie:(

Gość bkjknkkkkkkkkkkkkkk
moja córka tez nie chce 18 tki i za te pieniadze pojedziemy sobie na dłuzsze wakacje cala rodzina - szanuje jej decyzje :)

Gość fdff,xo
chcialabym miec taką mamę,a co poradzi mi pani , jak do nich dotrzec??

Gość oznajmij swoim rodzicom
że jeśli zrobią imprezę to ty się na niej nie pojawisz, bo jej nie chcesz.

Gość bkjknkkkkkkkkkkkkkk
pogadaj ze nie chcesz imprezy , podziekuj za ich pomysł ale wolałabys np by dołozyli te pieniadze do nowszego samochodu , czy remontu mieszkania , czy do wakacji ze to sprawi tobie wieksza pzryjemnosc , ale na pozcatku podziekuj za to co chca zrobic