Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wmartwympunkcie

ludzie, co mam zrobic ??????????????????

Polecane posty

Gość wmartwympunkcie

weszłam na fb mojego faceta, wbrew jego woli i znalazłam wiadomosc od bylej dziewczyny, ze chcialaby sie z nim spotkac, co u niego itd.. weszlam przed chwila znow patrze i nie ma tej wiadomosci od niej - usunał ja... jestesmy w "szczesliwym zwiazku" jak dotychczas prawie 3 lata... czuje sie pusta jak kretynka, co mam teraz zrobic ?

Gość wmartwympunkcie
co mam mu powiedziec? kiedy spotkanie.. ? po co kasowal wiadomosc od niej.. ktora rozpoczynała sie " a no bo..." czyli musieli wczesniej pisac ze soba na to wychodzi ;(((((((((((( gdyby nie miał nic do ukrycia to by nie kasowal...

Gość skierka31
Nie przejmuj sie,moze usunal bo nie chce miec z nia kontaktu..ja tez tak zrobilam jak moj niedoszly maz do mnie napisal..i wcale z nim nie chcialam sie spotkac....nie zamartwiaj sie na zapas....ale badz czujna:)

Gość wmartwympunkcie
oczywiscie wiem, ze wtargniecie na jego konto to zła rzecz z mojej strony i brzydko sie zachowalam, ale przez to odkryłam, ze on z nia pisze i bezczelnie kasuje wiadomosci.. o 11.50 byla wiadomosc a teraz juz nie ma

Gość wmartwympunkcie
skierka jestem zalamana, lzy mi napływaja do oczu, czuje sie taka bezsilna, jak moge byc czujna jak opn kasuje wiadomosci, a ja zaraz ide do pracy i wroce wieczorem póxnym, wiec ona zdarzy odpisac..a on skasowac

Gość skierka31
nie zamartwiaj sie...jakos nie wierze w reaktywacje

Gość wmartwympunkcie
ja tez nie moge w to uwierzyc, ale to tak boli ze cala jestem roztrzesiona, nie moge pojac dlaczego on to usunal

Gość wmartwympunkcie
czy mam mu cos napisac, albo powiedziec? czy mam udawac, nie potrafie udawac. Nie mam checi sie w ogle do niego odzywac ;(((((((((((((((((((((((((

Gość hitsezonu
a on odpisał coś jej?

Gość skierka31
wiem o czujesz,kiedys mialam podobna sytuacje ale nie z byla a z kolezanka wspolna...zrobilam mu awanture i od paru lat nie spotykamy sie z tamta kolezanka i jego mezem.....wiem teraz z perfektywy czasu ze miedzy nimi nic nie bylo....alle nie fajnie sie czulam jak w tajemnicy sie kontaktowali ale badz dzielna poprostu sprobuj poczekaj...

Gość wmartwympunkcie
no wlasnie nie wiem, bo skasowane jest wszystko. Jej wiadomosc rozpoczynala sie od .." a no bo..." wiec wczesniej musiala byc jakas konwersacja

Gość hitsezonu
no może napisał jej "daj mi spokój" i usunął... przecież nie wie że mu sprawdzałaś konto

Gość wmartwympunkcie
najgorsze jest to, ze ona w taki sposob napisala o tym spotkaniu jakby dwuznacznie, ze nie wiadomo czy on pisal o spotkaniu, czy ona

Gość wmartwympunkcie
cos ty on by tak nigdy nie napisał, jest za miły ;////////////////// ja pierdziele ide zaraz do roboty a kompletnie jestem rozwalona

Gość skierka31
za 2dni mu powiedz po powrocie z pracy ze spotkalas w sklepie swojego bylego ktory zaproponowal Ci kawe i powiedz ze nie poszlas bo zdawlas sobie sprawe ze Ty nie chcialabys by szedl z byla na kawe wiec Ty nie poszlas..i popatrz mu prosto w oczy....

Gość hitsezonu
a swoją drogą jak ktoś zaczyna wiadomość od słów: "a no bo..." to raczej inteligentny nie jest, ale na wszelki wypadek bądź czujna jak będzie gdzieś sam chciał wyjść

Gość wmartwympunkcie
a druga sprawa to taka, ze jak [przyjde na wieczor z pracy to i tak wszystko bedzie pokasowane, wiec daremne moje sprawdzanie tego. mam ochote go ukarac za to i powiedziec mu ze bezczelnie usunał wiadomosc, a inne od kolegow zostawil

Gość i bardzo ci dobrze
:p :p bo się wiążesz z facetem, który nie potrafi nawet porządnie baby rzucić... :)

Gość wmartwympunkcie
kochani, ja nie moge go sprawdzic, bo on chodzi do pracy na rano, a ja niestety pracuje od południa do wieczora. On jest od 15 do ... 20 jak nic, bezkarnie wolny i moze robic co chce a ja nawet nie ebde wiedziala

Gość skierka31
nie mow mu ze czytalas bo bedzie dym i bedziecie sie szpiegowac nawzajem

Gość i bardzo ci dobrze
a Ty nie masz prawa zaglądać do jego prywatnej korespondencji! Jakim prawem? Jak Ty byś się czuła gdyby ktoś Ci grzebał w Twojej korespondenji? Masz nauczkę za wścibianie nosa :D

Gość wmartwympunkcie
on nie chce mnie rzucic, niedawno zmarła moja mama, on ciagle mnie zapewnia, zebym nie rozpaczala po jej strracie bo mam jego i ze on bedzie zawsze przy mnie i takiego typu słowa.. ale co mi po kims, komu nie moge ufac... albo on mi skoro ukrywa cos przede mna :( czuje sie po prostu oszukana, jezeli rozumiesz co mam na mysli

Gość hitsezonu
to zapytaj się go co robił w ciągu dnia, jak cię będzie zbywał to będziesz wiedziała jak jest :O

Gość wmartwympunkcie
skierka, jak przyznam sie ze czytalam i weszlam bezwstydnie na jego konto to bedzie na pewno dym, mimo tego, ze "cel uswieca srodki" wiem, ze zrobilam źle. Dlatego jestem w kropce ;( nie wiem co mam zrobic, mam ochote mu powiedziec cos

Gość i bardzo ci dobrze
nie po prostu jesteś zazdrosną dziołchą i tyle i masz niskie mniemanie o sobie. Daj sobie spokój z tą laską. Jak ma Cię z nią zdradzić to i tak to zrobi. A jak chce byc z Tobą to będzie. Przykro mi z powodu Twojej mamy :(

Gość wmartwympunkcie
nie chce popadac w paranoje, nienawidze takich niezrecznych sytuacji i nie umiem ukrywac, jak cos lezy mi na duszy. Jestem zbyt porywcza c hyba, przestane sie odzywac do niego i juz, a za kilka dni zrobie awanture

Gość wmartwympunkcie
mam niskie mniemanie, bo zostal mi tylko on

Gość hitsezonu
zastanów się co Ty byś zrobiła jak by ci były tak napisał...

Gość i bardzo ci dobrze
12:49 [zgłoś do usunięcia] wmartwympunkcie mam niskie mniemanie, bo zostal mi tylko on Pozbądź się raz na zawsze takiego myslenia bo sobie sama krzywdę tym robisz. To nieprawda, że zostal Ci tylko on. A co będzie jak Cię opuści? Zabijesz się?