Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niezadowolona..

wstydzę się masażu w szkole kosmetycznej

Polecane posty

Gość Niezadowolona..

Witam otoz mam taki problem, w tym roku zaczelam chodzic do szkoly kosmetycznej i nie wiedzialam ze takie cos bedzie.. Otoz chodzi mi o masaz brzucha ud ..nie mowie juz o depilacji brazylijskiej ktora nas czeka za jakis czas.Ja niestety mam problem z rozbieraniem sie ,mam nadwage i wstydze sie rozebrac i pokazac swoj brzuch i moje duze uda.Mam rozstepy i spory cellulit i od dawna nie moge sobie z tym poradzic, a nie chce rezygnowac ze szkoly.Doradzcie mi co moge z tym zrobic ,tylko nie chce slyszec o akceptacji swojego ciala bo to niestety nie dziala na mnie.

Gość Niezadowolona..
Az tak wielka nie jestem .

Gość dsadadas
słuchaj, ja jestem obecnie w szkole kosmetycznej w zasadzie zakonczylismy etam masazy i powiem ci ze dziewczyny z nadwaga w mojej grupie byly bardzo chetne do modelowania :) byly tez czesto proszone na stół bo super sie je masuje, super sie na nich cwiczy i dobrze to na nie wplywa masaz na szczuplej osobie jest slabym treningiem w grupie masz zapewne same kobiety...czego sie wstydzisz

Gość Niezadowolona..
Tak tylko widzisz jest tak ze dziewczyny w mojej grupie sa same chude ,tylko ja jestem najgrubsza.gdybym byla grubsza o pare kg to bym sie nie przejmowala a ja jestem ciezsza o parenasie.. wiesz boje sie najbardziej reakcji ich na mnie jak sie rozbiore.Nie roznie sie tak bardzo od nich bo nie jestem strasznie otyla ze nie widze nic za swoim brzuchem ,jestem proporcjonalna ,ale za gruba..

Gość 12345u473490
u nas byla wlasnie jedna osoba otyla i jedna z nadwaga wiec nigdy nie kazalsmy im ,, modelowac' zeby sie nie czuly skrepowane na wfie to samo teraz basen bedziey mieli wiec troche gorzej ale pewnie zalatwia sobe zwolke ja jestem na fizjoterapii i mamy zajecia z rozbieraniem kooedukacyjne wiec jeszcze gorzej ale nikt na to nie zwraca uwago bo juz nie mamy 15 lat;]

Gość Niezadowolona..
tylko z tego co wiem to bedzie na zaliczenie wiec nie bede miala wyboru tymbardzuej ze jestem jedna z nadwaga i na pewno bede musiala sie tego podjac ale nie wiem czy sie przelamie..

Gość to na tej fizioterapi rozbier
acie sie do rosołu ? :D

Gość 12345u473490
do bielizny:p no ale na zaliczeniu ty masujesz kogos a nie na odwrót wiec modelem moze byc kto inny a nie ty

Gość 12345u473490
hehe chociaz na masazu m posdladkowych trzeba bylo siagnac gacie a na masazu klatki piersiowej sciaglaysmy staniki;]

Gość Niezadowolona..
No tak ale ja tez musze sie polozyc i dac sie komus masowac.O piersiach tez slyszalam ze trzeba bedzie zdjac stanik ale to dla mnie nie problem.

Gość okurwa jaka patologia
na tych zajeciach

Gość 12345u473490
no straszna patpologia:/ pozniej tzreba wyjsc do pacjentów i cwiczyc z ludzmi ktorzy leza w pielucchach, niedowladni wykonowaywac masaze tak samo jak na sobie na pacjentach co w tym dziwnego jak bys miala wypadek ktos by musial ci dupe wycierac w szpitalu.

moze ugniatacie tez dupe prowadzacemu wykladowcy ? :D

Gość 12345u473490
idz do szkoły dziecko ale gownazeria hehhehe masakra

Gość Niezadowolona..
Wykladowcy akurat nie ,w ich interesie lezy tylko pokazac :) a co do zawodu masazysta to slyszalam co trzeba robic bo moja kolezanka chodzi na to i masuje niepelnosprawne osoby nie tylko fizycznie ale psychicznie tez i lekko nie jest

lepiej sie przyznaj że uprawiacie tam gangbangparty ,dlatego tak ci sie podoba :D

Gość 12345u473490
idz juz bo twoj ojciec juz czeka w wannie na ciebie.

Gość 12345u473490
no nie jest łatwo oddzialy na ktorch mamy prsktyki to min neuro dzieciece, pediatria onkologia dziecieca, ojom, kardiologia, neuro jest ciezko niestety ale ktos musi to robic:]

jednak prawda :( :D

Gość Niezadowolona..
Jak nie ma na kogo wjezdzac to sie wjezdza na rodzicow.widac jaki masz szacunek do swojego jak i innych ojcow,albo w ogole nie znasz swojego ojca i masz uraz do nich.

Gość Niezadowolona..
Troche nie rozumiem tego masazu w szkole kosmetycznej.wiem ulatwia wiele rzeczy ale nie wiedzialam ze kosmetyka jest tak rozlegla

Gość Niezadowolona..
moj ojciec też czeka w wannie i mnie woławiec uciekam papa buziiaczki!!!

Gość 12345u473490
w kosmetyce mqsz tyle zabiegów na ciało ze bez masażu to ani rusz;]

Gość Niezadowolona..
12345u473490- ani sie smiac ani plakac.zabierz swoje zabawki i idz do innej piaskownicy.

idzcie obciagac wykladowcom i kolegom z roku :D 🖐️

Gość Niezadowolona..
juz ide wlasnie wcale sie juz nie wstydze nadwagi dodalyscie mi sil dziekuje!!!!!!!!!! nie moge sie doczekać!!!!!!!!!!

Gość Niezadowolona..
bardzo tworcze :) jaka pocieche czlowiek moze miec z totalnego glupka :D 12345u473490 dziekuje za poprawienie humoru i prosze o wiecej :D