Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marry Janne

Mam nadzieje,ze Kaczynski dotrzyma slowa i odejdzie z polityki

Polecane posty

Jest nieskuteczny, nieudolny, niekompetentny, nie zna jezykow obcych. Po prostu jest czlowiekiem od niczego - najwyzszy czas, zeby odszedl z zycia publicznego

Byłoby to mile widziane przez sporą część społeczeństwa. Nie znam człowieka prywatnie i nie mam zamiaru go pod tym względem osądzać, ale "poczynania" na arenie międzynarodowej mrożą krew w żyłach (a w najlepszym wypadku przyprawiają o pusty śmiech).

Ale nie odejdzie. Powiedział tak, ponieważ był pewien, że PiS odniesie zwycięstwo w wyborach (przecież nawet zadeklarował, że wtedy łaskawie będzie współpracował z prezydentem K.).

Gość Dermon
Jestescie chorzy, znowu media zrobily wam wode z mozgu i chcecie odejscia jedynego prawego czlowieka z polityki. Przeszkadza mediom, bo chcialby, zeby nie zarabialy miliardow

Gość facetr98
Taki szybko nie odchodzi od koryta!

Gość załamka....
To wszystko wina mediów, to oni wywindowali platformę na górę. Za dużo sobie pozwalają z tą stronniczością i ciągłym wybielaniem PO, szczuciem na PiS. To skandal !!!!! Łatwo jest obstawać za swoim grubym tyłkiem i portfelem, za nic mając ludzi wyzutych z pieniędzy i godności człowieczej przez rząd. Nie dajmy się więcej nabijać w butelkę !

Gość ffkooooooooooo
A dlaczego miałby odchodzić, skoro jest świetnym politykiem i wyborów wcale nie przegrał, gdyż różnica jest niewielka, a poza tym być może miało miejsce kolejne oszustwo wyborcze - spływają już zawiadomienia o oszustwach w wielu okręgach wyborczych, nawet u mnie kobnita z komisji wyborczej była niekumata (może specjalnie taka miała być?) i chciała mnie dopisać do listy dodatkowej, pomimo że byłam na stałej - w ten sposób, to sobie można dopisać jakiegokolwiek Bolka, Zośkę i głosy si.ę mnożą, a jak teraz sprawdzisz czy Bolek i Zośka głosowali tylko raz? O przegranej mówić nie ma co, bo miliony Polaków w kraju i za granicą popiera PiS, a media dostały zlecenie zgnieść PiS, bo jak po dobroci nie idzie, to po chamsku i z oszustwem wyborczym musi przejść. Nawet Kraśko wczoraj wieczorem gadał tak, jak by mu partia PO zagroziła, że jak nie pojedzie po PiSie, to mu rodzinę wybiją za to, że mówił o tym co widział w Smoleńsku. Tak to działa. Jeszcze zapłaczenie, że PO ma być wygrane, jeszcze zapłaczecie, jak znowu wzrosną ceny żywności, paliwa, podatek Vat, zniesione zostaną ulgi podatkowe ze względu na dzieci i internet, sprywatyzowane do końca szpitale, a koncesje na wydobycie gazu łupkowego zostaną całkowicie wyprzedane (o ile jeszcze to nie nastąpiło) Ruskom Putina. I nie ma co się obrażać o słowa Kaczyńskiewgo, że nie bez powodu Merkel wybrano na kanclerz. Niemcy i Rosja putinowska mają od dawna chrapkę na Polskę, a Tusk im to dzielnie ułatwia - niszczy Poilskę tak, aby te mocarstwa mogły nas sobie wziąźć za bezcen,.... Kto tego nie widzi, ten zobaczy, jak za chleb, mleko i masło zapłaci 20 zł!!! Ciekawe jak głośno wtedy będziecie śpiewać peany chwalebne na rzecz Tuska???

Gość Nie wdając się w szczegóły
mam nadzieję, że Tusk dotrzyma wszystkiego co obiecał.

Gość harmoniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja mam nadzieję, że za robotę wezmie się w koncu opozycja! Po co ona jest, po co ją ludzie wybrali? Po to, aby hamowała złe ustawy i poczynania partii wygranej X! To nie są rządy absolutne! Opozycja jest od tego, nie ludzie na ulicach! teraz powinny byc spoty reklamowe: Nie dla Vatu! rządy nie zaczyna się od podwyżek! Nie dla płatnego szkolnictwa! itp wtedy ukazujecie minusy partii i jest ona słana w kolejnych wyborach, warto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A Polska ma harmonie i brak złych ustaw.

Gość załamka....
Mam nadzieję młotku, że opamietasz się wcześniej, zanim nasza ziemia bedzie sprzedana do cna i okaże się, że nie mamy do niej żadnego prawa, bo wasi chwalebni rządzący PO puszczą nas z torbami!!!!

media powinny bardziej krytykowac PO. Ale od tego tez jest opozycja zwłaszcza przed wyborami! Wytknac same minusy...a oni nic.

I osttani raz w mediach wypowiada sie jakis ekspert..i mówi po da nam stabilizacje pis nie da I ludzie wybrali bo chca harmonii a gdzie inne partie? sld psl rp co one dadza? tego juz nie powiedzieli..to nie fair play. wybieramy spomiedzy 2 partii czy 6? czemu w mediach sa tylko 2? Nie na tym polega demokracja. demokracja to również świadomy dostep do info.!

Napewno dotrzyma słowa i odejdzie. Przeciez taki wytawny i poważny polityk nie zrobi sobie z gęby cholewy :classic_cool:

Gość załamka....
Bez opozycji w kraju przestaniemy istnieć, bo liderzy wybrani przez sorry .... "młotków" zapomnieli komu służą.