betusia 0 Napisano Październik 10, 2011 Witam dziewczyny Bardzo proszę o radę według Waszych doświadczeń życiowych i wiedzy. Sprawa wygląda tak: Od trzech miesięcy spóźniał mi się okres, woęc poszłam do ginekologa. Lekarz zrobił mi usg dopochwowe. Stwierdził, że są dwie możliwości, ale jeszcze za wcześnie, aby ocenić: 1. albo byłam w ciąży i poroniłam 2. 2 tydzień ciąży Powiedział i zresztą pokazał mi na monitorze szary punkt. Ale podobno za wcześnie, aby jednoznacznie stwierdzić. Przepisał mi Luteinę. Jeżeli nie dostanę okresu podczas jej przyjmowania, mam się niezwłocznie zgłosić. Trochę się boję, bo boli mnie oststnio brzuch i nie wiem, czy to po tej Luteinie czy z innego powodu. Co o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ty. Napisano Październik 10, 2011 Hm ja nie mam okresu 43 dni,dostalam luteine na wywolanie,biore ja 4 dzien i narazie okresu nie widac,zrobilam test i w ciazy nie jestem.tez nie wiem co jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach