Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lukasz093923

co sadzicie o tkaim opisie dziewczyny na sympati?

Polecane posty

Gość lukasz093923

Od zawsze kocham wyzwania, dlatego zawsze ciągneło mnie do „trudnych facetów. Zdobywanie czegoś trudnego do zdobycia to niesamowicie ciekawe zajęcie, które wciągało mnie całkowicie.Dlatego ze względu na bezpieczeństwo przez jakiś czas nikogo nie szukałam.Cieszyłam się stabilizacją i spokojem,skupiłam na innych rzeczach.Ale mam wrazenie ze dorosłam jestem gotowa.Mam dosyć „wielkich osobowości wielkich emocji nie wierze w romantyczne przemiany ani resocjalizacje.Wyrosłam z tego.Chce normalnego faceta wrażliwego,który wesprze mnie cieplym słowem po ciezkim dniu pracy,a ja będę wspierać jego.Zabrzmi to nieprawdopodobnie ale nie interesuje mnie jakim autem jeździsz ani stan twojego portfela.Nie cierpie snobów,Jestem na tyle pracowita i uparta ze damy sobie jakoś wspolnie rade.Wazne tylko żebyś nie był pozadłużany u gangsterow i żebyśmy nie musieli romantycznie uciekac wspolnie z kraju.:) Duzo brakuje mi do ideału ,ale usilnie do niego dąże.Mam perfekcjonistyczną naturę i jestem strasznie uparta.Ta upartości czasami jest zaletą czasami jednak dużą wadą.Strasznie zle znosze krytyke.Boje się ludzi zbytnio przesłodzonych,których wad nie jestem wstanie określić.Nie ufam im..wiec bądź po prostu ludzki.Wyglad zewnetrznyma znaczenie drugożedne,pod warunkiem ze nie straszysz ludzi na ulicy.Moja,na szczescie już dawna wielka miłośc była dla mnie najpiekniejsza,mimo ze moim kolezanką i znajomym jawiła się jako blade kwazimodo..Piekno jest wiec rzeczą względą.Jesli poczuje uczucie nawet mając metr 50 będziesz dla mnie przystojnym wysokim ideałem:)Nie uznaje półśrodków,nie spotykam się znikim na sile byle by mieć kogoś.Ja Musze kochać.Nie brakuje mi faceta żeby pokazac kolezanką że ktos na mnie „lecimnie brakuje uczuciaTego szaleństwabalansującej na granicy zdrowia psychicznego obsesji Uwielbiam wstac o wczesnie rano gdy wszystko budzi się do zyciai jechac sobie na przejzdzke konną.Nastraja mnie to pozytywnie na cały dzień.Kocham Bieszczady zwłaszcza z konskiego grzbietu.Kocham wieś nature przyrode.Lubie osoby pewne siebie które mnie mobilizują do działania,które stają się dla mnie wzorem do naśladowaniaKiedys paliłamod 2 lat i pale i obecnie wkurza mnie to:PKocham sok poparanczowy,sushi ,dobrą książkę i swoje łózko:) Zawowo i z wyksztlalcenia jestem zwiazana z branzą finansową.Mieszkam w Berlinie. Mam niesamowita intujcie i nie dam się nikomu oszukac ani wkręcić..Zycie nauczylo mnie kierowac się zasadą 3 razy „nNigdy nie ufaj nikomuZarówno w zyciu zawodowym jak i uczuciowym Staram się ztym walczyc,żeby nie przyjęło to rozmiarów mani prześladowczej.Nie mniej jednak jeżeli masz zamiar ściemniać,nie trac czasu..poznaje ściemniaczy po pierwszych mailach LAska mieszka polowe swojego zycia zagranicą stad ortografy pewnie

Gość coś oszukujesz bo w googlach
nie ma strony z takimi tekstami, poza kafe, więc to pewnie twój autorski tekst do oceny 🖐️