Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala migotkaaaa

Odklejenie kosmowki,ciaza zagrozona :/

Polecane posty

Gość mala migotkaaaa

hej dziewczyny, jestem w 11 tygodniu ciazy,pojechalam do lekarza na usg jak tlko dostalam niewielkiego brazowego plamienia i sie okazalo ze odkleja sie kosmowka, mam lezec caly miesiac,brac nospe i duphaston,lekarz powiedzial ze jak bede lezec powinno byc ok,tylko dlaczego mnie tak dziwnie boli chyba w tym miejscu gdzie to sie odkleilo,czy ktos tak mial? wychodze tylko do ubikacji, za tydzien znowu mam usg.O co moze chodzic z tym dzwinym bolem? :/

Gość mala migotkaaaa
podbijam:/

Gość duza migotka
mialam tak samo, po 1,5 tygodnia lezenia wszystko bylo dobrze bralam spora dawke dyphastonu, luteiny, no-spy i magnezu nie lezealam specjalnie duzo, mam male dziecko wiec ono pochlanialo spora czesc czasu, chodzilam na spacery ale jak mozesz to lez, uda sie i glowa do gory

Gość mala migotkaaaa
a ciebie tez bolalo w 1 miejscu gdzie to sie odklejalo?

Gość mala migotkaaaa
mi lekarz kazal odstawic luteine i tylko nospe i duphaston i matruelle-takie witaminy

Gość mamabliźniąt
Witaj, Bierz Duphaston, odpoczywaj... wszystko powinno być dobrze. Ja miałam pół kosmówki odklejone jednego z dzieci. Krwiak i wyłuszczał się. Po 2 miesiącach na usg było już tylko maleńkie zaciemnienie, jakby blizna. Wszystko u nas ułożyło się dobrze. Oszczędzaj się, mam nadzieję, że u Ciebie też wszystko będzie dobrze.

Gość pelna dabrych mysli
Witam ja niestety tez mam ten problem. Jest to7tydzien pierwsza ciaze stracilam w11tyg..a tu znowu cos:(plamie mialam jedno silne krwawienie podobno krwiak pekl..teraz same plamienia i bol podbrzusza jak na miesiaczke..dostaje. duphastum i nospe i mam lezec ale jak tu lezec jak ciagle wstaje do wc..boje sie ze to chodzenie dobrze na to wszystko nie wplywa..brak slow na to wszystko:(:(:(