Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magda04

Moja 1 ciąża - pytania

Polecane posty

Witam jestem pierwszy raz w ciąży jest to niecały 7 tydzień . Często się źle czuje, przez co wymiotuje. Zaniepokoiło mnie to, że zamiast tyć schudłam 3 kg w ciągu 2 tyg czy to jest normalne ? Na zapach jedzenia robi mi się niedobrze ale jem tyle ile trzeba. Jakie tabletki brać na ból głowy o ile jakieś można ? Mam jeszcze tydzień do wizyty u lekarza dlatego stworzyłam ten post aby dowiedzieć się troche a nie panikować i wydzwaniać ciągle do lekarza. Czasami występuje u mnie białe plamienie ale to chyba nic groźnego bo przed ciążą też tak miałam. Z góry dzięki za odpowiedzi :)

Gość ronal20000
zdaza sie, to normalne, ale idz lekarza,zeby ci przepisal wit. żebys nie miala niedoboru. W koncu przejdzie.. powodzenia.

Gość betibloop
Białe plamienie jest normalne, ja miałam przez całą ciążę aż do rozwiązania takie plamienia. Co do wymiotów i chudnięciu często tak się zdarza, ale skoro jesz normalnie to nie powinnaś się zamartwiać, dziecko i tak sobie weźmie z Tojego organizmu co mu potrzeba. Co do bólu głowy to nie jestem pewna, ale chyba apap można brać, ja z tego co pamiętam, jak się rozchorowałam w 6 tc to na gorączkę właśnie apap brałam.

Gość jhgjuyf
a z tabletek przeciwbólowych mozesz brac te, co mają w składzie tylko paracetamol

Dzięki wielkie tak myślałam , że apap ale nie wiem czy mi pomoże bo bóle są straszne czasami nie mam siły głowy podnieść ale tak jest nie od dziś :)