Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KarmeleK!!!!

Testy na maryche.kto wie?

Polecane posty

Kto wie jak oszukać testy na maryche'Czy sie wogole da?Choć robiąc to przy Mnie(dziewczynie )w łazience.;raczej nie ma możliwości żeby On je jakos zfałszował 'ale ogólnie da sie? A jak można inaczej rozpoznać że Chłopak pali,palił marichuane ?Oprócz testów"jest jakiś inny Sposób?

Gość dfsgdgsd
Przylapac go na goracym uczynku, powachac :D

Gość dfsgdgsd
Jak ktos zapali maryche to ogolnie widac przeciez po zachowaniu.

Gość dfsgdgsd
Chyba jutro popoludniu legalna :D Nigdy nie bedzie legalna i bardzo dobrze.

Gość marichuana specyficznie
śmierdzi ale jak masz faceta który jest narkomanem i aż robisz mu testy to sobie daruj rzuć go i znajdź innego

Gość palikot to gadał takie
rzeczy żeby zdobyć głosy "młodych i wykształconych z wielkich miast". naobiecywał pedałom, antyklerykałom i narkomanom. :D

nie jest żadnym narkomanem..poprostu kiedys lubił sobie z kumplami zapalić'ale od kąd jest ze Mną 2lata,to mówi że juz nie pali itp.raz go złapałam bo mu wypadła lufka'ale to było na początku naszego związku jakos..;robiłam mu tez testy 2razy i nic..tylko że ja sie boję ze On dalej sobie może poPala ,moje głupie podejrzenia.:-S

Gość edkakkkreddka
nie mozna moj mąż sikał przy mnie jak mu test robilam na maryche

Gość adelajda82
Karmelek moj partner tez popala . powiem tak narazie jestem wyrozumiała , bo dla mnie zaczął z tym walczyc . Uzaleznienie od amrych. No coz jedni od zielska drudzy od alkoholu. chciałabym by nie palił bo bardzo go kocham . i widze ze to wpływ na jego zycie na organizm. Chciałabym ci powiedziec , ze jesli sie stara to wazne , ale jesli ukrywa fakt to radze postawic jasne reguły. i nie to zeby wybierał ty czy zielsko. Ale raczej by rozmawiał z toba o tym problemie , by mowił kiedy to robi , bys ty jako osoba która kocha miała swiadomosc tego , i nie zyła gdzies obok. Bo w ten sposób mozna pomóc

Gość aguśka;)
jest kilka sposobów z tego co wiem testy są na mocz, na policji mają specjalne "alkomaty" no a po zachowaniu ogólnie widać źrenice się zmniejszają albo rozszerzają nie pamiętam no i ogólnie apetyt wzrasta

No On tez przy Mnie robi test jak coś.. Adelajda-No to masz podobnie jak Ja..'może i masz rację'ale ja nie potrafiłabym chyba słuchać spokojnie jak mi opowiada że sobie jara z kimś a ja mam na to nic nie mówić..Bo ja bym chciała mu zaufać jesli chodzi o to bardzo'ale ciężko mi'być może tez tu leży wina we Mnie-za te ciągle podejrzenia.i nie wiara w to że jednak możliwe to jest dla Niego do osiągnięcia:-( Choć powiedziałam mu ze jak juz bedzie chciał zapalić raz tam na jakiś dłuższy czas..to tylko przy Mnie-ze Mną..