Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mamba czarna

silownia czy fitness-chce schudnac

Polecane posty

Gość mikimouseee
basen !!!!!!!!!!!!!!

Gość a co!
ja wole fitness, siłownia jakoś mnie nudzi, a basen to też bardzo dobry pomysł

Gość henk1
Dobre zapytanie,Na siłowni tezschudniemy z długotrwałego wysiłku przestawiając ciężary i efekt będzie widoczny po kilku latach( wzrost mięśni i oczywiście kondycja przez cały czas treningu i po ,no ok 5 mc.po 50-tce zaczniesz czerpać energię z tych zbudowanych mięśni,figury.Fitnes-to nowa nazwa a sprowadza się do RÓWNIEŻ wysiłku.Tj.podskoki skakanką,różne ćwiczenia wysiłkowe do 5 kg i szybkość a szybkość w ćwiczeniu to pot i spalanie.Fitnes dla kobiet to ćwiczenia na różnych aparatach i na różne części ciała aby je WYMODELOWAĆ .Na ładną pupę podnosimy ciężar kolanem ku góże.Na mięśni krocza odpychamy i przyciągamy ciężar na siedząco (zwierając i rozwierając mięśni nóg.Ćwiczę od nastu lat i te Twoje pytania ( ha,ha, ) nie ! je traktuję poważnie ,ale to tak naprawdę wszystko prawie ,ze na nić lepsza jest dieta zpełnym żołądkiem np,ryż,ryba,brokuły (ale się obrzarłam )aniżeli cała czekolada,pędek kiełbasy,podwójne ruskie no i śmietana !!! i tu masz znowu początek CO wybrać ??? .NIE ODCHUDZAJ SIĘ SAMA pójdż do specjalisty i zasięgnij porady.Porada to gospodarka hormonalna,minerały ,witaminy itd. Po takim podejściu nie podasz więcej tego tematu. pa

henk dzieki za Twoj wywod:O gruba to nie jesyem ale chce schudnac i ujedrnic cialo chodzilam kilka lat na fitness-spinning,step,aerobik,aquaaerobik i na poczatku waga super poleciala w dol a pozniej sie zatrzymala aha jestem dietetyczka wiec o dietach innym razem;)

Gość henk1
Zkoro jesteś dietetyczką to nie innym razem !!! ,alę Twego pytania nie powinno być wogóle na forum.Nie machaj ręką żem laik a ty wiesz wszystko.W osobie kobiety To najpierw endokrynolog,kardiolog dobry trener ,pomiar tkanki i dopiero wysiłek !!! masz pecha bo się odkryłaś .Chciałaś pokazać ,że jako dietetyczka ( już po czasie wszystko wiesz ) a niestety materiał był zbyt ogromny i się nie nauczyłaś !!! A o wenglowodanach,białku,testosteronie coś kumasz ??? .Odkryj lepiej sama siebie a nie udawaj .Doświadczenie w branży od 1991.