Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość guytihjo

wlasnie farbuje sie na ciemny blond...powiedzcie czy bd pasowal

Polecane posty

Gość guytihjo

obecnie mialam takie http://www.voila.pl/335/xlbvx/?1 z natury jestem ciemna blondynka...mam zamiar zapuscic wlosy do pasa uzywam dabur vatika mam zamiar miec piekne dlugie NATURALNE wlosy

Gość guytihjo
hehe no wlasnie...stwierdzilam ze zmiana sie przyda:) pozatym moj chcial zobbaczyc jak wygladam w naturalnym kolorze wlosow wiadomo ze farba to nieto samo troszke czasu bd trza zeby moj kolor ''wyszedl'' mimo iz tez jest to ciemny blond, ale strasznie sie boje ostatni raz mialam ten kolor majac 14 lat

Gość guytihjo
ps: to wasza zasluga;P radzilam sie na kafe wczesniej i WSZYSCY co do jednego stwierdzili zebym sie farbla na natural raz kozie smierc

Gość buraczany słodzik
ja mam naturalne, ciemny blond, do pasa (bo podciełam wczoraj) i zdrowiutkie , że ah! :) dłuuuuugo po tym sianie jakie masz na glowie nie uzyskasz mojego efektu, ale coz probuj

Gość guytihjo
hehe to to wiem;Pcodziennie sobie powtarzam ze nie bd obgryzac ale zycie mi niepozwala

Gość jghjghjghgf
zdecydowanie bedziesz wygladala bardziej dziewczęco, młodziej i naturalniej :)

Gość guytihjo
tez zdjecie jest z ponad przed plotora roku od tamtego czasu mnie farbuje i uzywam olejkow do wlosow sa o niebo lepsze wiec zmadrzalam i stawiam na nature oczu tez juz tak ostro niemaluje

Gość week of view
a daj spokoj z tym jasnym blondem leeee przefarbujm sie

To połóż sobie akryl na plytke paznokcia. Nie dosc, ze to brzydko wyglada, to potem jak juz sie kiedys oduczysz to nie urosna Ci ladnie i do smierci bedziesz miala okropne dlonie. 🖐️

Gość guytihjo
no wlasnie 3mam farbe na wlosach:) ciemny blond

ja mialam mega jasne i przyciemnilam ciemny blond wyszedl wlasciwie konkretny brąz i wszyscy stwierdzili ze wygladam znacznie lepiej, ja rowniez. bylam zyt blada na jasny kolori po prostu bylam niewidoczna a teraz sie bardziej opalilam mambardziej podkreslone oczy i mysle ze Ty tez bedziesz super wygladac

Gość guytihjo
noi huj!!! niepodoba mi sie;/ niewiem czy to kwestia przyzwyczajenia do tak jasnych wlosow ale ehh pewniej sie czulam w tamtym...no na solarke czy samooplacz czasami zaloze ale musze zmyc to cos!!! mam nadzieje ze po kilku myciach znormalnieja ale w niedziele pierdole farbuje sie jasniej

Gość guytihjo
;/ a farbowalam sie tym http://www.google.pl/imgres?q=palette+ciemny+blond&num=10&hl=pl&gbv=2&biw=1920&bih=916&tbm=isch&tbnid=nmBu8dkMZQBNnM:&imgrefurl=http://polki.pl/uroda_wlosy_galeria.html%3Fgalg_id%3D10003100%26ph_center_01_page_no%3D5&docid=b154ung80Vu_gM&w=500&h=375&ei=0BSTTsOgC4jGtAbay5H_Dw&zoom=1&iact=rc&dur=465&sqi=2&page=1&tbnh=133&tbnw=177&start=0&ndsp=67&ved=1t:429,r:9,s:0&tx=109&ty=73

Gość guytihjo
Gość guytihjo
no niee niewiem;/ chcialam podkreslic moje ciemne oczy ale wyszlo za ciemne albo niemoge sie przyzwyczaic dodam ze mam niska samoocenke

Pokaz fotke:) I tak juz wiemy jak wyglądasz więc pokaz teraz w ciemniejszych:) I szczerze ocenimy w ktorych lepiej:) Bo moze poprostu sie nie mozesz przyzwyczaic

Gość ...ot..co...
kolor wyszedl ci taki, jaki na opakowaniu czy ciemniejszy? ile trzymalas? pokaz fotke to ocenimy:)

Gość bgjhjkljl
narazie niemam jak wstawic;/ w sumie to jasniejszy ale chyba niemoge sie przyzwyczaic teraz sie uczesalam umalowalam podprostowalam wlosy spielam i jest w sumie luz

Gość nadusienbka
Jaki fuck- laska to zdjecie bylo juz kilka razy na forum erotycznym, spierdalaj bo odpowiesz za kopiowanie zdj i rozpowszechnianie wizerunku!