Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionaaaaaaaaa\a

FACET ktory komentuje innego faceta

Polecane posty

Gość zagubionaaaaaaaaa\a

Mam pytanie,otóz poznałam faceta ktory ponoc nie jest gejem ani bi ale wielokrotnie przymnie mowi,ze jakis tam facet jest męski,pyta mnie czy ten jest przystojny,atrakcyjny,nawet posunał sie do stwierdzenia ze dany facet tzn jego przyjaciel jest sexowny na moje pytanie keidy to ja powiedzialam ze chyba tki jest. Niejednokrotnie komentuje bardzo czesto ubior innego faceta ,ze jest bartdzo ladnie ubrany, oststnio nawet zauwazyl w jednym tok show ze gosc ma drugi raz ta sama koszlue. Albo ja popadam w paranoje albo on mi daje sygnały ze jest BI albo gejem. Kiedy spotkalismy jego kolege i mial zarost ten kolo ktory ma zone i dzieci i on go pogłaska po twarzy - zdębiałam. Pytałam go o to ,ale zazekał się . Powiedział ze wiekszego heteryka jak on to nie ma. Zupelnie nie wiem co myslec. Boje sobie zmarnowac zycie przy kims kto mnie oszukuje . Oststnio mi powiedział,ze jego ojciec bardzo by chcial zeby sobie rodzine załozył. stad go posrednio kontroluje i wiecznie o mnie pyta jak m nie nie ma.Jak sparwdzic czy on ma inna orientacje?

Zaproponuj zabawę w wypinanie. :) Test-trójkącik: Wy dwoje i przystojny kolega. Badaj zachowanie: Jak się wypnie na samą zabawę - jest hetero. Jak się wypnie koledze podczas zabawy - jest bi. Jak się wypnie na Ciebie i pójdzie z kolegą - jest homo. :P:P:P

Gość Shutupandlisten
To samo przez sie mowi ze facet lubi chlopcow :P byc moze jeszcze sobie tego nie uswiadomil albo poprostu boi sie przyznac ... nie znam zadnego kolesia hetero ktory wyrazilby sie o drugim facecie ze jest seksowny ... :O

Gość o maj god o maj god
facet jest homo na 100% tylko sie z tym ukrywa i sie boi ojca

Gość Shutupandlisten
Kazdy prawdziwy facet hetero ogladal by sie za laskami i mowil o ich cyckach lub dupie a nie o seksownych facetach :O

mój tak robi .... nie patrzy wprost nie komentuje ale zurawia ukratkiem zapuszcza a to jest o wiele bardziej martwiace niz jak facet sobie pogada, popatrzy i pokomentuje a u kobiet nie wiem jak to działa...ja od najmłodszych lat miałam kolegów i kolezanki i i normalnie z nimi gadałam a nie zurawia zapuszczałam

Gość lolka898
Najprostszy sposób na sprawdzenie...zaciągnięcie go do łóżka. Geja raczej zbyt kręcić nie będziesz ;] Poza tym, moim zdaniem...to wiele krzyku o nic. ;) Kobiety raz po raz komentują inne kobiety i nikt im lesbijstwa nie wytyka. Utkneliśmy w śmiesznych stereotypach i zamiast się cieszyć, że w facecie masz kumpla z którym mozesz pogadać nawet o innych kolesiach to dramatyzujesz. Więcej luzu, będzie dobrze ;)

Gość Shutupandlisten
Ja nie wyobrazam sobie by na przyklad moj facet idac kolo mnie mowil o innym kolesiu ze jest seksowny czy przystojny ... To mi podchodzi pod homoseksualizm a koles ktory ma sie za stu procentowego hetero nie robi takich rzeczy .

Gość o maj god o maj god
the way is shut jestem kobieta, a nie facetem , do tego hetero i nie boje sie swojego Taty, jak tez on mnie nie kontroluje...

" Utkneliśmy w śmiesznych stereotypach i zamiast się cieszyć, że w facecie masz kumpla z którym mozesz pogadać nawet o innych kolesiach to dramatyzujesz. Więcej luzu, będzie dobrze" ja z moim nie moge pogadac bo skubany nic nie mówi a najlepsze jest to ze chwile pozniej na jakas zappuszcza zyrawia i kurwa pozniej dziwi ze ja smutna chodze ...

Gość zagubinaaaa
nie chcę robić z nikogo geja,ale nie daje mi to spokoju. Czy to jest tak,ze moze nie czuje sie męski sam? Zastanawia mnie to bardzo a on nie chce na tenm temat ze mna rozmawiać. Nie wiem,skad u Niego gejowskie zachowania. Czy może być tak ze on poprstu taki jest a gejem nie jest? Jak mu dać do zrozumienia ze jesli ma inna orientacje to nie Tylko Sobie marnuje życie i czas ale takze i mnie? jak do Niego dotrzeć . Powiem tak ,ze jeśli chodzi o jego pieszcoty wzgędem mnie, to lubi moje cycki a geje chyba ich nie lubią? Nie wiem juz sama .... juz w zyciu tyle rzeczy widziała tyle kłamstwa wokoło mnie oszustw ze nie chce zostać oszukana poraz kolejny .....

Gość WeLiveWeLoveWeDie
Kobieto znalam faceta co mial zonee i dziecko a okazal sie gejem wiec to ze lubi twoje cycki o niczym nie swiadczy. Byc moze dobrze sie ukrywa.

Gość zagubinaaaa
to co zrobić? Po co to wszytskoo? to nie czasy gdzie inna orientacja to zło.

Gość mmmmdddd
facet jest gejem, ale wypiera swoją prawdziwą orientację, uznając ją za nienormalną

Gość rozbawilas mnie....
oczywiscie ze to gej idiotko...uciekaj

Gość rozbawilas mnie....
to co zrobić? Po co to wszytskoo? to nie czasy gdzie inna orientacja to zło. zlo moze nie ale ZBOCZENIE na pewno i związku z takim bedzie, a zeby jeszcze dotykac innego faceta po ryju??? koszmar

Gość zagubionnaa
załamałam się

Gość dddddddffffffffffffff
Jesli jest bi albo homo to nie bedzie lubial oral sex- robic na Tobie oczywiscie.

Gość zagubionnaa
lubi anal bardzo,lubi i zawsze do niego prowokuje zeby tylko tam byc lub dotkanac ale tez lubi wszystko u kobiety. zawsze mam wrazenie ze bardzo sie stara chce mnie zadowolić. Jeste głupia w tym wszytskim.Kiedys jego znajomy okreslił go ze no ....jest czuły.Sądziłam ze wie wtedy z opowieści innych kobiet bo wtedy nie wiedziałam ,ze ten kolega jest BI. Po roku czasu dopiero sie o tym dowiedziałam. Przez rok ten kjolega nie oddzywał sie ponoc do niego i kiedy nagle sie odezwał zpaytał czy razem mieszkamy. Wszytsko mi smierdzi. ale z drugiej strony moze ON tak ma. jest poprostu małym chlopcem niekonioecznie gejem.

Gość WeLiveWeLoveWeDie
Tak teraz sobie wmawiaj ze wcale nie jest gejem. Nie chcesz dopuscic do siebie tej wiadomosci. Co za niespodzianka