Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna z przejebanym życiem

chłopak mnie zdradził:(:(

Polecane posty

i nie rozpaczała bym jak by to był taki zwykły chłopak jakiś w życiu ma się na pęczki, zanim się znajdzie tego jedynego. Najlepsze jest to że byłam chora, 2 lata walczyłam z białaczką i został mi tylko on,wtedy tak na prawdę doceniłam go Gdy wszystko zaczęło się układać, wyzdrowiałam i maiłam przy sobie kolesia na całe życie on wbił mi nóż w serce i w plecy gorsze to nawet od białaczki Po 2 latach męk ze mną, bo różnie bywało, byłam w złym stanie psychicznym a zawsze miałam trudny charakter tak po za tym on po prostu mnie zdradził na baletach NIE ROZUMIEM JAK SIĘ TŁUMACZYŁ? a i tak byś sobie w końcu kogoś znalazła Po tym wszystkim mam ochotę skończyć ze sobą Tylko z nim wyobrażałam sobie dalsze moje życie

Tylko że moje szczęście to był on, i tu nie chodzi żebym się bawiła i korzystała z życia bo mam to wyjebane już. Nawet zdrada mnie tak nie boli co fakt że on myśli że byłam z nim tylko dlatego że wszyscy się odsunęli a tak KURWA NIE JEST

Gość Shutupandlisten
mnie sie wydaje ze w czasie gdy ty walczylas z choroba on byl z toba z litosci ... ;/

Nie chce mi się opowiadać historie naszej znajomości i co było przed. On się po prostu zakochał gdyby nie choroba,nigdy bym na niego nie zwróciła uwagi To niestety zaowocowało teraz bo jemu się wydaje że będzie tak jak przed chorobą i że mi ułatwił po prostu decyzje, dlatego że mnie kocha To najbardziej boli

ja nie mowie zebys korzystala z zycia czy sie bawila, ale nawet jak trafosz na tego ktorego pokochasz kochaj przede wszystkim siebie, to pozwala uniknac rozczarowan.. sama zobacz kiedy najwiecej kobiety cierpia. juz mowisz ze nawet bialaczka nie byl dla ciebie takim cierpieniem jak ktos abolutnie tego nie wart. szczescia szukaj w sobie a nie w facecie.

Nawet bym mu ta zdradę wybaczyła, że wględu na to co było to też moja wina po cześci, puki nie byłam chora uważałam się za gwazde, a z mojej strony w jego stronę to właśnie to wszystko jest też efektem tego jaki miałam stosunek do niego, teraz żałuje ale czasu nie cofnę po prostu już mu to zostało to piętno że nie ma szans a zawsze był zakompleksiony.