Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewna kobieta_______

do kobiet tych młodych i tych młodszych też;)

Polecane posty

wiem,że faceci są egoistycznymi osobnikami zbzikowanymi na swoim ogonie i swoich pasjach wiem że nigdy im dość komplementów i zapewnień że są naj;) i to w każdej dziedzinie wiem że dla nowych kobiet są niezwykle uprzejmi i prężnie prezentują tors itd ale dlaczego wy kobietki interesujecie się żonatymi a jeśli już to nie róbcie tego po kryjomu tylko grajcie w otwarte karty:) niech żona czy dziewczyna od razu wie co robi jej partner jesteście niesolidarne:O nie nie zdradził mnie mąż bo nawet go nie mam:) ale tak obserwuję pewne tu zachowania i uważam że powinnyśmy wobec siebie okazać więcej szacunku ja na zaczepki w pracy zaraz przy wszystkich powiedziałam głośno Grzesiu nie zachowuj się tak wobec mnie bo żonie byłoby przykro facet spalił buraka i dał spokój po co mi zaloty cudzego chłopa:O

Gość bussi
oj taką france co się bierze za zajętego chłopa to bym za kudły wytargała....

wiesz można zakochać się w zajętym facecie tzn wydaje mi się że niektóre kobiety moga bo ja mam tak wpojone że u mnie to raczej nie działa ale miłość musi być od początku prawdziwa to niech te partnerki wiedzą że już coś się skończyło a nie miesiącami są oszukiwane itd