Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiszaMmm

Grzejniki nie grzeją.... zamrzam, pomocy!!!!

Polecane posty

Gość MiszaMmm

Witam, Niedawno kupiłam mieszkanie na ostatnim pietrze. Jako, że zrobiło się zimno, a grzejniki w mieszkaniu nadal nie grzeją, postanowiłam sprawdzić czy poza moim lokum są ciepłe. Okazało się, że tak. Grzejniki są aluminiowe, mają głowice termostatyczne - wszystkie odkręcone na maksimum. Cóż może być przyczyną tego, że nie żaden grzejnik w mieszkaniu nie grzeje? Proszę o pomoc i rady.

Gość 837827387
może się zapowietrzyły

Gość MiszaMmm
Grzejniki są odpowietrzone. Więc to coś innego..

Gość ząbek hilarego
a może by tak to zgłosić do spółdzielni ? Jak nie grzeją u Ciebie w mieszkaniu a grzeją w budynku to lepiej je pozakręcaj i zgłoś to spółdzielni

Gość ale jakie poza lokum
Sprawdzałaś grzejniki ludziom w mieszkaniach, czy na klatce schodowej? Bo jak w innych mieszkaniach są ciepłe, a u ciebie zimne to powinnaś wezwać kogoś z administracji, u mnie co roku jest jakiś problem, mieszkam na przedostatnim piętrze i grzejniki są o tej porze ledwo cieplejsze niż zimne. A jeśli sprawdzałaś na klatce i są ciepłe to może osobno grzeją klatki, a osobno mieszkania. Bez przesady, nie jest tak zimno, ja mam wszystkie zakręcone i otwarte okno.

Gość MiszaMmm
Grzeją i u sąsiadów i na klatkach. No nic, będę musiała to zgłosić do spółdzielni. dzieki

Gość maszkasza
ostatnie piętro może za małe ciśnienie w rurach zgłoś do spółdzielni, tymczasowo w obi albo leroy merlin są grzejniki 2000W - 60zł