Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieska123

Co zrobic ?

Polecane posty

Gość wieska123

Jestem z moim partnerem 1 rok i 2 miesiace. Bylo mi z nim tak cudownie.. byl kochany czuly zabawny.. Taki Duzy Mis ..los tak sie potoczyl ze mamy maluszka.. Myslalam ,ze to nas do siebie zblizy i wogole ,ale sie pomylilam.. zaczol mnie tak denerwowac ze mam napady szalu(wrzeszczalam po nim odpychalam go(chociaz widzialam ,ze go to boli)).. Wiecznie mowi,ze jestem wazna,ale tylko zadzwoni ..mama,tata, Braciszek ,ktorego nienawidze, a juz go nie ma ! mowi takie glupoty ze chetnie bym mu przywalila wsadzila buta do geby i wykopala za drzwi.. ale sa dni w ktorych przypomina mi sie co bylo i czuje ze kocham go i cholernie mi na nim zalezy wiec chce jeszcze poczekac zeby potem nie zalowac ;)

Gość nie pisz pijana na forum
szmato :o

Gość wieska123
Czemu szmato Kocham go ,ale juz nie daje rady co zrobic, zeby zaczol mnie zauwazac nie braciszka ?

Gość AnnaBrunette
Skoro on taki gruby to jak sie do tego malucha miesci?

Gość wieska123
W sensie dziecko _;)

Gość AnnaBrunette
No pewnie, ze dziecko, dla wiekszosci osob samochod to jak dziecko, ja kocham swoje Mini :)

Gość wieska123
To tak jak ja, ale mi chodzi o dziecko takie prawdziwe.. Chlopczyk Maciek ;) A facet Duzy nie w sensie gruby tylko duuzy .