Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krakowianka załamana

Kraków..kobiety zazdrosnych mężczyzn ŁĄCZMY SIE!

Polecane posty

Jak wyżej..! Stwórzmy grupę wsparcia!

Gość maryna....
Tu sie nie ma co laczyc tylko przeciwstawic chorobliwie zazdrosnym facetom. Ja tak zrobilam i skonczyla sie zazdrosc, jestesmy juz wiele lat razem i jest ok, gdybym tego nie zrobila to zylabym teraz stlamszona przez pana i wladce

Gość maryna....
dodam ze nie pisalam zlosliwie, to byla taka rada od osoby ktora przeszla cos podobnego :)

JAK TO ZROBIŁAŚ?

Gość maryna....
Jak zaczelam sie z nim spotykac mielismy po 17 lat.To byly rozne rzeczy, mniej i bardziej wazne. Nie moglam porozmawiac z kolegami, nie moglam nawet spojrzec na zadnego faceta.Najbardziej zapamietalam jak bylismy na studniowce i jego kolega poprosil mnie do tanca. Moj chlopak wsciekly powiedzial, ze nie ma mowy i ne pozwala mi na to.Wszyscy znajomi zaniemowili, ja nic nie powiedzialam, nie chcialam psuc innym zabawy, ale nastepnego dnia zrobilam mu straszna awanture. Wykrzyczalam, ze nie pozwole sie tak traktowac, jak mu nie pasuje to nie musimy byc razem. Bylam zdecydowana to zakonczyc. Chlopak na poczatku nie uwierzyl ale kiedy minely jakies 2 tygodnie a ja nie odzywalam sie dalej, chyba zrozumial. Poznie bylo jeszcze kilka prob kontrolowania mnie i zazdrowsci z jego strony, ale kazda dusilam "w zarodku". Minelo juz ponad 20 lat jak jestesmy razem:), wiadomo nie przestal byc zazdrosny calkowicie ale juz tego tak nie okazuje, choc duzo nas kosztowalo nerwow zapanowanie nad ta jego zazdroscia. Najwazniejsze jest takiemu delikwentowi uswiadomic ze nie pozwolimy soba kontrolowac. Musisz byc pewna siebie. Taka chorobliwa zazdrosc nie jest normalna, jak nie moze sobie z nia sam poradzic to powinien isc do psychologa. A mozna spytac czy w Twoim przypadku to jest zwiazek dziewczyna-chlopak czy malzenstwo np? I Jaki jest Wasz wiek?

Gość wiesz tylko taki co nie bedzie
najlepiej w bulu :classic_cool: