Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawa w piaskownicy

ale faceci sa malo skomplikowani...

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia !
Aaaa to stad czerpiesz swoja wiedze o orgazmie. ... Teraz juz wszystko jasne. Nie mam wiecej pytan.

Gość jestem prosze pana
moim zdaniem faceci są prości i mało skomplikowani moze poprostu za mało jak dla mnie. chciałabym poznać kogoś kto nie bedzie taki łatwy i tyle. a faceci są jak dziwki na kazde zawołanie... tyle sie pisze tutaj o łatwych kobietach a to jednak faceci nie potrafią odmówić.

Agata, może najzwyczajniej nie jesteś w jego typie i żadne Twoje zabiegi tego nie zmienią.

Ale czego nie potrafią odmówić? Bzyknięcia Cię i tym się szczycisz? Gratuluję. :D

Chyba jestem w jego typie. Wciaz sie patrzy, usmiecha, gdy rozmawiamy usmiecha sie stale, staje blisko mnie, jest dla mnie baaaaaaaaardzo mily.

Gość jestem prosze pana
Agata jesli jesteś choć troszkę atrakcyjna to dasz radę:) musisz się czegos o nim dowiedziec gdzie bywa i w jakich klubach się bawi a wtedy możesz go dopaść haha

Agata, to że jest miły może znaczyć, iż tylko Cię lubi a nie, że mu się podobasz.

Gość jestem prosze pana
nie mówie o seksie bo nie sypiam z pierwszym lepszym ale każdy z was zaraz wywala jęzor na wierzch i juz po waszej atrakcyjności...

:( Wiem, ze jest mily. Ale gdy jestem obok niego to cos czuje. Gdy na mnie patrzy, mowi do mnie, to z taka lagodnoscia w glosie i czuloscia w oczach.

Gość NakedApe
Tak faceci sa glownie to jednego: zeby sie pieprzyc. A jak jeszcze przy okazji trafi sie taki co ugotuje i posprzata to jest super. Ja takiego mam. Gdyby jeszcze tyle nie gadal (buzia mu sie nie zamyka) to bralabym go na powaznie... Jednak na ojca moich dzieci sie nie nada bo palacz...wiec trza go w dupe kopnac

Gość jestem prosze pana
wiesz nie za bardzo. A to dlatego ze ja nie bywam na dyskotekach:P

Gość jestem prosze pana
Agatko taki delikatny mężczyzna zapewne lubi pomagać wiec wykombinuj coś i poproś go o pomoc. A jeśli nie to zaproś go na kawę...

Gość jestem prosze pana
Naked i tak trzymaj chłopa trzeba krótko haha

Nie moge zaprosic go na kawe. Dopiero od miesiaca uczy klase mojego dziecka. Jestesmy chyba w podobnym wieku ale jego towarzystwo mnie oniesmiela.

Nie chce narobic obciachu. Jednak poczytaj moj watek jesli masz czas i ochote. Wszystko tam opisalam. Potrzebuje wsparcia, jakichs rad, nie wiem.

Gość NakedApe
Agata- wywroc sie, najlepiej przy edwardzie, albo cos upusc. On ci pomoze i bedzie scena jak z filmu ;) ogolnie to twoj topic to bardzo popularny widze

To ze codziennie tylko sie do siebie usmiechamy, patrzymy, jednak jakby nie patrzec to nauczyciel mojego syna. Wiec jestem troszke oniesmielona. Poza tym jestem dosc wrazliwa osoba, subtelna kobieta i nie chce inicjowac spotkania w jakis wulgarny sposob proponujac mu je.

Gość NakedApe
jeszcze jedno: nie masz czasem bariery jezykowej? Czy dobrze porozumiewasz sie po angielsku?

Gość NakedApe
To nie bedzie wulgarne narzucanie sie, jak nie sprobujesz to sie nigdy nie dowiesz. Jedyne wyjscie to sie zdecydowac na konkretny krok, albo marzyc bez konca.

Przeczytaj moj temat i dowiesz sie co planuje jutro zrobic. Tam pisze o wszystkim. Tutaj tak tylko chcialam zadac pytanie autorce ale nie wyszlo. :(

Gość jestem prosze pana
na dziś państwu podziękuję rano idę do pracy więc trzeba się wyspać:) Dobranoc i fajnie było troszkę poklikać papa