Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawa w piaskownicy

ale faceci sa malo skomplikowani...

Polecane posty

Gość zmienilabym nieco pwną kwestie
a co jesli kobieta jest nieatrakcyjna?

No prawda, prawda :D Ale za takie prowo to bym nawet piątki plus nie dała ;)

urodziwa czy też nie. gdy spisze się w łóżku to też będzie pania domu:) Dasz rade tylko uwierz w siebie:) przecież wszystkie wiemy ze faceci myslą tylko o jednym...

Gość zmienilabym nieco pwną kwestie
no ale jak mam zerowe cycki, cellulit, brzydka, zwisła doope to nikomu nie stanie na widok tego. Twoja teoria jest sensowna tylko w przypadku minimum ladnej kobiety.

Gość jdnym_slowem
"przecież wszystkie wiemy ze faceci myslą tylko o jednym..." ja raczej bym powiedział, że nadal się tym łudzicie.

Gość sherloczka
ale tam, nie musi być ładna, zasada jest tylko jedna: Chwalić chłopa ze słodkim usmiechem na pysiu: powtarzać co 5 minut -jesteś boski Misiu!!! Nieważne, czy przytaszczy zeschły pieniek drzewa, Czy przy porannym goleniu serenadę odśpiewa. Gdy za 7 razem prawidłowo jajko ugotuje, Albo zestaw niusów z motoświata ciurkiem zaserwuje. Odpowiedz swej królewny musi poznać jedną: Jesteś Misiu wspaniały, zostań tylko ze mną! Kiedy sie facet pławi w świetle pochwał cały, w miłym przekonaniu żyje, że jest doskonały, to swej miłej królenwie zaraz nieba przychyli i jej zyczenia spełni bez wahania chwili. To był wierszyk o byciu dla siebie miłym- bez powodu, bez wysiłku i z wzajemnością. TO DZIAŁA!

no jasne to bardzo proste... niema co sobie życia zatruwać... trzeba być potulnym i brac całymi garściami hehe

Skoro masz taką opinię wygląda na to, że trafiałaś na samych biednych głupkowatych "chłopców" po zawodówce, lub studiach zaocznych. Widocznie pasowałaś do nich poziomem. To samo możemy powiedzieć o dziewczynach. Po przełamaniu pewnych barier uczuciowych, panny zakochują się na śmierć, i zaczynają faceta traktować jak Apollina. Są na każde zawołanie, i zupełnie zatracają swoje ja. Przestają być ciekawe i patrzą jedynie zamglonymi oczami w swego Archanioła Gabriela. A kiedy on zrywa lądują w wannie z żyletką. Więc autorko, to ze trafiłaś na 3 głuptasków podrząd nie znaczy że wszyscy faceci są z tego pułapu -tzn twojego pułapu osobowości. Juz nie utwierdzajcie się w przekonaniu ze jesteście: lepsze bardziej enigmatyczne zaradne mądre wyrachowane i sprytne. Bo takie przechwałki kończą sie tym, że obracamy przeciwko wam wasze "atuty" - a wy potem ryczycie: "wykorzystał i porzucił" Ok?

Gość jestem prosze pana
z kazdym mam łatwo wszyscy faceci jedza mi z reki czy to po zawodówce czy tez z doktoratem. jesteście nieskomplikowani. seks, obiadzik i jecie z reki dla was nie ważne jaka szkołe mamy... wazne jest byśmy były cieplutkie i wyrozumiałe

Widocznie nie poznałaś takiego poyeba jak ja. I lepiej żebyś nie poznała i żyła w swoim małym światku pełnym skretyniałych ogoniarzy gotowych jeść z ręki byle komu 🖐️

kobiety za to są skomplikowane .... skomplikują nawet "najtrudniejszy" rodzaj facetów - co widać po temacie...

Gość jestem prosze pana
Baliar zagłaskałabym cię na śmierć az piszczał byś z rozkoszy a po tygodniu w zębach przyniósł być pierścionek w zębach hehe

Gość jestem prosze pana
Baliar bo ty nie chcesz się przyznac że baba cię moze omotac hehe

jestem prosze pana jesteście nieskomplikowani. seks, obiadzik i jecie z reki dla was nie ważne jaka szkołe mamy... wazne jest byśmy były cieplutkie i wyrozumiałe//////////// ale co ty mi tu p.i.e.p.rz.y.sz? - obiadzik? -myślisz że mozna mnie przekupić jakims obiadem? -wolę hamburgera niz efekt twojej "ciężkiej pracę w kuchni". Sexik ? - mylisz że łózko z toba da mi wszystko w dziedzinie erotyk,i i nie będę marzył o innych kobietach ?. Co to za topik i jakaś szurnięta panna ?. Zobacz ilu nieskomplikowanych facetów porzuca swoje enigmatyczne sprytne, dziewczyny czy zony dla innych.A potem te dla jeszcze innych, Nigdy do nich nie wraca, i nigdy za nimi nie tęskni. Zobacz ilu nieskomplikowanych mężczyzn odchodzi od zon i dzieci z trzaśnięciem drzwiami. Za kogo ty się uważasz? - za władczynię ludzkich emocji? Zobacz ilu tzw. nieskomplikowanych, prowadzi po3-ne życie mając zonę i 2 kobiety w różnych częściach miasta. Chce cię uświadomić że facet nie myśli tylko tym co w spodniach, ale też mysli oczami, i porównuje ciebie z innymi okazami z ulicy. JEZELI wypadniesz słabo wówczas twój nieskomplikowany chłopak nie będzie jadł ci z ręki, ale ci ją pogryzie i odejdzie. Twoja teoria runie. Co to za przekonywanie się o swojej lepszości ? dla was nie ważne jaka szkołe mamy.. /////////////////////// - sorry ale jezeli kobieta konczy: wychowanie muzyczne, plastyczne filozofię czy pedagogikę nie jest dla mnie jako intelektualistka zbyt wartościowa. jestem prosze pana zagłaskałabym cię na śmierć az piszczał byś z rozkoszy ////////////// sorry ale troskliwość i ciepło ze strony kobiet są tymi czynnikami od których faceci wymiotują i szukają sobie poza związkiem bardziej egocentrycznych kobiet, o które muszą walczyć.

jestem prosze pana nie chcesz się przyznac że baba cię moze omotac /////////////// Ależ może omotać ale musi być naprawdę piękna i zgrabna. Do tego potrzebna jest bardzo wysoka atrakcyjność fizyczna. Masz taką ?. Zwykła dziewczyna nie wskóra niczego. Omotać można faceta przez pierwsze 2 miesiące chemii. Tzn, omota go własna chemia, a nie kobieta swoją przezornością. A potem ? -faceci odkochują się, i odchodzą. A wy lądujecie z żyletką w wannie. I kto tu kogo omotał? - postukaj się w głowę ze swoim wystrzelonym ego.

Gość jestem prosze pana
co ty mi tutaj opowiadasz jakieś pierdolety... znam was jak własna matkę i dla każdego faceta fakt coś innego się liczy ale to wszystko mozna zagrać jak i orgazm herhe abyście tylko czuli się panami władcami... teraz to i tak już u ciebie nie mam szans ale gdybyś poznał mnie w innych okolicznościach już ja bym ci pokazała jakie pranie mózgu potrafię zrobic facetowi hahaha

Gość Zuzanna Amelia !
Uderz w stol.......

Gość zaproś pomarańczę
kretynek i kretynow nie brakuje.Uogólnianie to g... Ja akurat nie znosze tanich komplemenciar,szczebiotek,plastikoów itp.Umiem nieźle gotować i wszystko zrobię sam.Tak mnie wychowano.Kobieta musi sie wysilić,zeby zwrócić moją uwagę a na materialistki i seksualne prowokatorki jestem wyjątkowo uczulony i napawają mnie obrzydzeniem:P

Gość jestem prosze pana
żyletka i wanna to nie mój świat ja mam swoje priorytety ... zabawny jestes tak się przejmujesz tym że jesteś słabym ogniwem ludzkości hehe... i jestem atrakcyjna ale to seksapil jest tym czymś a nie moje ciało hehe

Gość zaproś pomarańczę
a udawania orgazmu nie rozpozna tylko wyjątkowy imbecyl bez znajomości podstaw seksu

Gość jestem prosze pana
ty pomarańczowy ja potrafię zagrać cnotke jesli chcesz ... wszystko zależy od faceta którego sobie upatrzę...

jestem prosze pana wszystko mozna zagrać jak i orgazm abyście tylko czuli się panami władcami... ja bym ci pokazała jakie pranie mózgu potrafię zrobic facetowi ////////// myślisz że facet to pustak, i nie zorientuje się że jesteś sztuczna, że kłamiesz ze udajesz, że wierzysz w to co mówisz o nim ? każdy człowek jest idelanym wykrywaczem kłamstw kazde klamswto zostanie wyczute w tonie głosu i układzie napiętej skóry na twarzy. przecieniasz się

Autorka spotykała chyba tylko prawików i desperatów, że ma takie opinie o facetach. :D

Gość Zuzanna Amelia !
zapros pomarancze - to napisz jak wyglada orgazm.

Gość jestem prosze pana
egois widocznie nie poznałeś na swojej drodze zycia takiej kobiety jak ja... a uwierz jeden dzień ze mną to jak całe życie z inną kobietą hahaha

Gość jestem prosze pana
a jak mozna napisać jak wygląda orgazm... z tego co wiem to się go przeżywa... i nigdy nie byłam z prawiczkiem... zazwyczaj sa to mężczyzni po30 roku życia takich najłatwiej zbajerować...

Gość Zuzanna Amelia !
Jak zwal tak zwal. Napisz w jaki sposob mozna odroznic prawdziwy od podrabianego skoro uwazasz , ze to takie proste.