Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w sumie juz szczesliwa

Wiązać się z nim? 10 lat różnicy.

Polecane posty

Hej, poznałam dość fajnego faceta. Nie jest to miłość od pierwszego wejrzenia ani nic w tym stylu, ot, spotykamy się. Jedyny problem tkwi w tym, że ja mam 25 lat a on 35. I ja to bardzo czuję. Lubię go, jest miłym i mądrym facetem, jednak mimo wysiłków wychodząc gdzieś z nim czuję się bardziej jak bratanica/ siostrzenica/ córka młodego taty a nie partnerka. Uważam, że 10 lat to nie jest dużo, jednak dzieli nas wiele spraw, ja lubię się pobawić, porobić jakies głupoty, on jest raczej poważnym człowiekiem, a jego spokój jest stoicki. Poza tym poznając go, byłam przekonana że ma około 45 a nie 35 lat, do tego podkreśla swój wygląd dość poważnym strojem, dla mnie jego ciuchy sa jakby zupełnie z innej epoki. Absolutnie nie zrozumcie mnie zle, bardzo go lubie, nawet chciałabym zeby cos z tego wyszło, ale nie wiem czy jest sens, skoro nie potrafie uciszyc tych mysli. Nie chce za kilka miesiecy obudzic sie z mysla, ze nie czuje sie dobrze w tym zwiazku. Kontynuowac to czy zaniechac?

Po co Ci stary kawaler? Gdyby był taki cudowny to by juz dawno miał rodzine, daj sobie z nim spokoj. Za 10 lat bedzie wygladał na 65 lat

Nie jest starym kawalerem, ale rozwodnikiem. Rozwód jest sprzed 1,5 roku z orzeczeniem o winie żony (zdradzała go) i jest to informacja w 100% pewna, a nie na zasadzie "on tak twierdzi".

Gość jiojioj
skoro do siebie nie pasujecie, to dlaczego chcesz sie z nim wiazac? Niech zgadne, ma kase...

tak, własnie dlatego. spadaj :o nie wiem czy nie pasujemy, własnie dobrze mi z nim jest, mam tylko wątpliwość czy z czasem przepaść miedzy nami nie zacznie sie pogłębiac, ja dopiero koncze studia, wchodze w życie, a on sie zachowuje troche tak jakby je już kończył ;) ale poza tym (przecież nie myślę o tym 24h/dobe) jest mi z nim swietnie.

Gość jiojioj
nie, nie bede spadac, widac to prawda:D

Gość a ja nieszczesliwa nadal
Miałam podobnie, pogoniłam. Wiem ze jak sie pozna kogos ogarnietego i w porządku to szkoda go spławiac, ale jednak dla mnie te 10 lat to było za duzo, swoim zachowaniem sprawiał ze sama czułam sie jakbym dobiegała 40 :o Ale dla kobiety w jego wieku pewnie byłby super.

Gość a ja nieszczesliwa nadal
i przystojny był :o

No własnie tak to czuje, jest fajny wiec szkoda mi na samym poczatku rezygnowac, ale niestety nie do konca chyba jednak pasujemy. Pasujemy do siebie, kiedy siedzimy i gadamy, mamy podobne poglady, spojrzenie na swiat. Ale jak juz gdzies wychodzimy to niestety cos zaczyna nas dzielic. Szkoda :(

Gość szczotkowalnia
A co jest z tobą nie tak, że masz starego faceta po rozwodzie???? Domyślam się, że jesteś tłusta jak wieprz, bez wykształcenia, bezrobotna dziewica...???? I to pewnie jedyny facet jaki się tobą zainteresował?

Gość ja Ci cos powiem
Widac, ze Ci na nim nie zalezy; jestes z nim, probujesz byc z jakiegos- tylko Tobie znanego powodu. Moze sa to jego pieniadze, moze cos innego. Nie oceniam Cie. Ja akurat, ze tak ujme- mam na oku faceta starszego ode mnie o ...20 lat, i wiesz co??? Oprocz tego, ze super sie nam rozmawia, mamy tysiace wspolnych tematow, smiejemy sie z totalnych pierdol- to doslownie... OCZU NIE POTRAFIE OD NIEGO ODERWAC!!!! :D W jego zdjecie moge patrzec godzinami, i slinic do niego :D I nie byloby dla mnie problemem pokazac sie z nim wszedzie, a nawet lapac go publicznie za tylek. Fakt, jest bardzo przystojnym mezczyna, ale- ma gdzieniegdzie siwe wlosy, chodzi tylko w garniturach- ale to jeszcze bardziej mnie nakreca. Co kto lubi. Dla mnie 10 lat to zadna roznica. Kobieta starszeje sie szybciej, jest bardziej powazna niz facet rowiesnik. Ale u Ciebie ewidentnie jet jakies drugie dno tej znajomosci. Bo ja nie moglabym byc z facetem, z ktorym wstydze sie wyjsc do ludzi :O

Gość wujek dobra rada...
35 lat to jeszcze młody gość, ja mam więcej i też chętnie bym się jeszcze zabawił. A prawdza jest taka, że ty za 5-7 lat będziesz chciała mieć dzieci i będziesz potrzebować faceta, który ci pomoże w wychowaniu i opiece nad dziećmi. On będzie miał 40-42 lata i pewnie nie będzie się tak oglądał za młodszymi, bo ty ciągle będziesz atrakcyjna.

My np poznalismy sie w momencie gdy zadne z nas nie chcialo nowego zwiazku(oboje rozstalismy sie z dlugoletnimi partnerami). 2 tygodnie pozniej zamieszkalismy razem. U nas to nie byla milosc od pierwszego wejrzenia...miesiacami zdobywalismy wspolne zaufanie. Dzis jestesmy razem 4 lata razem i to jest najszczesliwszy okres ostatnich 10lat. Jesli czujesz,ze jednak brakuje tego "czegos" miedzywami to niewazne czy jest 2 czy 10 lat starszy-nie warto.

Gość olorinek
dobry interes tez sie ochajtam z laska mlodsza o dekade