Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JureK_MRD

Wstydze się przed rodziną, że

Polecane posty

Gość JureK_MRD

mimo 25 lat nie mam dziewczyny, każdy sie mnie pyta kiedy sobie kogoś znajde, znajomym może głupio sie mnie pytać, ale dookoła wszyscy mają pary tylko ja sam i też sie wstydzę, sąsiedzi pewnie myślą, że jestem gejem bo nigdy mnie z kobiętą niewidzieli. Ostatnio żona mojego kolegi powiedziała, że jestem fajny i miły tylko co z tego skoro ja nie potrafie nikogo poderwać :( Też tak macie ?

Mnie pytają kiedy przyprowadzę chłopaka albo dziewczynę. Więc mam gorzej. Ale nauczyłam się asertywności i odpowiadam po prostu, że nigdy. To na jakiś czas ucina rozmowę na ten temat.

Gość haneczka-87@tlen.pl
Nie przejmuj się innymi, inni ,mają swoje życie i ty masz własne. W dupie ich miej Po tym co napisałeś odnosze wrażenie że chcesz zbliżyć się do obrazu który namalowali Ci twoi znajomi i sąsiedzi. Nigdy nie beddziesz obrazem ale zawsze do konca życia będziesz oryginałem. Niektórzy ludzie próbują żyć życiem innych tak jakby zapomnieli że mają swoje życie

Gość JureK_MRD
Tylko, że mi tego bardzo w rzeczywistości brakuje, oczywiście nie daje po sobie tego poznać, ale chciałbym kogoś przytulać, pomagać, wspólne imprezy, wyjazdy. Człowiek musi z kimś przebywać tzn. mieć jakiegoś partnera. Nawet na ślub znajomych chodzę sam :(

JureK_MRD - też bym się nie obraziła, gdyby się trafił ktoś, kogo pokocham z wzajemnością. Ale skoro się przez tyle lat nie trafił, to się nie nastawiam. Jestem pesymistką, więc życie może mnie zaskoczyć tylko na plus. Też chodzę sama na wesela, imprezy, na studniówce byłam sama jako jedyna dziewczyna z całej szkoły. Można się przyzwyczaić.

Gość JureK_MRD
no to mamy lipę :(

ja się tego nie wstydzę, ale regularnie ze strony rodziny padają pytania tego typu :D oczywiście zarzucane również mi są kłamstwa i ukrywanie prawdy 😴

Gość MakuisaMarta
słuchaj nie wstydz sie tego ze sam jestes zobaczysz ze w najmniej oczekiwanym czasie znajdziesz 2 połowe a wtedy powiesz wszystkim ze{ wreszcie znalazłem to co chciałem} GŁOWA DO GÓRY

JureK_MRD - ja tego tak nie traktuję. Teraz mam sporo czasu dla siebie, kogę się zająć studiami, swoją pasją, mogę chodzić na imprezy ze znajomymi i nikt nie jest o mnie zazdrosny/nie ma problemów z tym, że moi przyjaciele to faceci. Mogę spokojnie grzebać przy samochodzie i nie muszę golić nóg, jeśli mi się nie chce. Jak dla mnie więcej jest plusów niż minusów.

Gość kilkaliterdlapseudo
mnie też ciągle pytali kiedy sobie kogoś znajde i kiedy wyjde za mąż. odpowiadałam że jak zaczną dawać panów młodych do sukni ślubnej gratis ;-D a tak serio wcale nie musiałam czekać na promocje bo miłość mnie zaskoczyła w najmniej spodziewanym momęcie.

MakuisaMarta wybacz, ale to co napisałaś to takie gadanie, czasem jest tak, że po prostu nikt się nie trafi i tyle; ja też nigdy z nikim nie byłam, po prostu jakoś nie mam tego czegos w sobie, nie jestem atrakcyjna; żyję tym co mam, ale są chwile, kiedy bardzo brak mi bliskości ...

Gość JureK_MRD
jakoś mnie nie pociesza fakt, że wy macie podobnie :P Ostatnio chciałem poznać kogoś na necie, ale nawet nie umiem zagadać :(

MakuisaMarta ja poznałam kogoś świetnego, na początku kolega, potem wydawało mi się, że chciałby czegoś więcej i kiedy ja poczułam do niego coś więcej, on się wycofał :(

Gość JureK_MRD
no właśnie, a u mnie nikogo nie ma na horyzoncie bo wszyscy zajęci, mają rodziny bądz są w parach od wielu lat, zresztą prawdę mówiąc nie mam chyba żadnej koleżanki :(. Studia skończyłem tam też nikogo nie poznałem, niedługo zacznę nową pracę to może tam kogoś poznam, ale szczerze wątpie.

Przynajmniej masz wytłumaczenie. A ja mam większość znajomych płci męskiej, w większości są wolni. I to jest dopiero obraz nędzy i rozpaczy.

a ja się zastanawiam, co jeszcze można zrobić? dbać o siebie, być optymistą, wychodzić do ludzi i okazuje się, że i tak nie można nikogo znaleźć :( sory, że tak smędzę, ale dziś mnie taki smutny nastrój naszedł, może ta jesień tak wywołuje tęsknotę za przytulasem ;p

Ja się wtedy przytulam do jakiegoś kumpla. Już się przyzwyczaili ;D Uszy do góry, fajnie wiedzieć, że nie tylko ja jestem czymś w rodzaju "zgniłego jaja" jak to określa moja rodzinka.

Gość brokenen
Ja też Ja też , chcę przytulasa:(

Gość JureK_MRD
chyba nie ma sie co pocieszać najlepiej, aby wszyscy byli szczęśliwi :)

Gość JureK_MRD
no tak tylko czemu mnie to musiało spotkać akurat ? :( teraz tak zimno to bym kogoś z chęcią ogrzał :P

Gość wujek dobra rada...
Dziewczyny zróbcie coś ze sobą. Siłownia, kosmetyczka, ładny ciuch. Nawet jak nie jesteście super laski to napewno znajdzie się paru facetów, którzy się z wami umówią. Tylko nie dawajcie dupy od razu. Najlepiej powiedzieć, że musi poczekać parę miesięcy. Jeśli faktycznie coś do was będzie czuł, to nie odejdzie od razu i wtedy możecie mu dać szybciej. Ważne aby ci co szukają łatwego seksu się zniechęcili. A jak będziecie tak podchodzić do sprawy, że przynajmniej nóg nie muszę golić, to nigdy nie znajdziecie faceta, bo każdy, podkreślam każdy facet jest wzrokowcem i niezadbana dziewczyna go nie przyciągnie.

Gość JureK_MRD
wujek dobra rada, a dla facetów może masz jakieś rady :P

wujek dobra rada... - moich nóg nikt nigdy nie ogląda, więc nie muszę się stresować. O to, co pokazuję światu dbam. Reszta mnie ma być czysta i nie sprawiać mi problemów. Jak to niektórzy na tym forum stwierdzili, z wyglądu nic mi nie dolega, a swój charakter za bardzo lubię, żeby go zmieniać. I nie mam ochoty się zastanawiać czemu jestem sama. Doszłam do wniosku, że mi tak dobrze. Bardziej się już nie podrasuje.

wujek dobra rada... uwielbiam takich wszystkowiedzących ;/ naprawdę sądzisz, że jesteśmy ludźmi zaniedbanymi i dlatego nikogo nie mamy? fryzjer, makijaż, basen, fitness, studia, praca, znajomi, imprezy i co z tego? i tak nikogo nie mam :P

Ktoś mi powiedział, że gdybym zmieniła swój styl, wskoczyła w różowe ciuchy, to na pewno bym kogoś znalazła... A tak, to sobie podobno ograniczam pole manewru. Skoro to jest cena za bycie sobą, to ok. Fajnie sobie ponarzekać w towarzystwie, od razu mi fajniej :D Co ma być to będzie, nie ma się co spinać ;)