Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Advancee

Ból w dole brzucha--co to jest????

Polecane posty

Gość Advancee

Jestem w 15tc. i mocz oddaje często np.ide do wc dużo się wysikam a za jakieś 15min znów się mi chce...:/ Wczoraj przytrzymałam dosyć długo sikanie(byłam w kościele itp.) i boli mnie brzuch w dole po lewej stronie,nawet jak dotykam. Nie wiem czy to coś groźnego czy nie..Pamiętam,że raz już tak miałam jak długo przytrzymałam sikanie,ale teraz jakoś schizy mnie dopadły..:/

Gość słonik z wąsami ....
ja tez tak mam

Gość skóra z niedźwiedzia
Mam tak samo, ale 20 tc. Prawą nogę podniosę normalnie, ale z lewą ciężko :O Lekarza zapytam przez ciekawośc, dlaczego akurat ta strona. A sikanie to norma, że często, zwłaszcza wstawanie w nocy :P Norma ok, 3 nad ranem, a reszty nie sprawdzam. Albo wychodzę z domu i za 5 minut czuję, że znowu muszę do łazienki haha.

Gość Advancee
To dobrze ,że ktoś jest ze mna haha;) Tylko ,że ja tak nie mam non stop tylko końcem września tak miałam i teraz znów...uff

Gość zmartwionamonika
zazyj sobie ze dwie pyralginy

Gość skóra z niedźwiedzia
Ja też tak nie miałam cały czas. Badania moczu mam ok, a od czasu do czasu mam wrażenie dyskomfortu. Biorę coś z żurawiną, czasem no spę (lepsza jest no spa forte, ale to na receptę), pod plecy mam termofor, wygrzewam nogi w wodzie z solą. Nie powstrzymuj sikania, bo to bardzo niewskazane.

Gość Advancee
Zrobiłam dzisiaj badanie moczu i leukocyty wyszły 8-10 wpw. Myślicie,że przez to ten ból z lewej strony brzucha,bo chyba to świadczy o jakimś zapaleniu prawdopodobnie??

Gość Advancee
nikt mi nie napisze??? :(