Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niski....facet..........

Dziś byłem na randce z kobietą z Internetu... Chcecie poczytać ?

Polecane posty

Własnie wrócilem do domu i jem obiad,jestem zly 😠 Rozmawialismy od poczatku wrzesnia, poznalismy sie na ..czacie.. przypadkiem ,mialem wlączoną kamerke, zagadala do mnie, rozmawialismy o niczym i o wszystkim... Nagle wylogowała sie ,pomyslalem trudno ;) Kilka dni pozniej znów była ,pisalismy do 2 nad ranem ,przeszlismy na gg. Jak zwykle wielogodzinne rozmowy ,wiele z Was to zna... W koncu sie umowismy , widziała moje zdjęcia, ja jej tez. Sama zaproponowała miejsce. Podjechałem samochodem, usmiechala sie przez szybe. Wysiadłem i jej mina mowila wszystko za nią :( Widac bylo ,ze chciala uciec :/ Pogadalismy , poszlismy do restauracji- cos w stylu karczmy przy trasie, mi sie wydawalo ze spedzilismy mile 2 godziny. Odwiozłem ją na stacje pkp (sama chciała wlasnie tam) , pozegnalismy sie i dostałem smsa'' było miło ale nie lubi niskich facetów, pa'' 😭

Gość nie ma tu takiej
wybacz szczerosc mam to w cipie

Gość nigdizei nie moge znalezc
hahaah ;D jacek83 to ty?? :D na czacie na czaterii pokój warszawa jest taki gość i non stop tam siedzi a mam 168 cm i zarywa laski jakby nie wiaodmo kim byl juz pare powiedziałam mu razy żeby spadał

nastepnym razem, od razu powiedz jaki wzrost, przyspieszysz selekcje i zaoszczedzisz czas i rozczarowanie

Heh ,to nie ja, jestem z Łodzi. NenaUsa - zawsze mówiłem i żadna nie chce się umówic. To przykre ,że jestem dyskryminowany , nikt na mnie uwagi nie zwraca..

Gość lknkmk
to ile masz wzrostu?

Gość 5 minut i tyle
dużo jest dziewczyn co mają 150-160cm wzrostu ;) nie przejmuj się bracie znajdziesz taką która Cię zaakceptuje , 168 nie jest tak źle ;) mam kolegę co ma 157cm wzrostu i ochajtał się z taką samą kruszynką jak on, jeśli wygarnie ci że jesteś niski "jakaś niedojebana Calineczka - 148cm" bo ona marzy o 2m gościu , to olej taką na takie niunie szkoda czasu i mów od razu ,że jesteś nie za wysoki ;)

Gość szczotkowalnia
Mało taktownie ale widocznie nie była Ci pisana :)

Gość kurdupel karol255
ja tez jestem kurduplem, 166, masakra co? Dalem sobie spokoj z randkami i szukaniem kogos. Wiem ,ze i tak zadna mnie nie zechce. Tobie radze to samo. Jestesmy zerami. Obejrzyj filmy o niskich na youtube, wpisz short men. Byl test na ulicach nowego jorku, malego faceta nikt nie szanuje kazdy go popycha zenada. A wysokiemu kazdy ustepuje.

pierdolicie jak potłuczeni jak ja mam małe cycki to też mam się powiesić, bo już mnie nikt nie zechce? może nie ogląda się za mną każdy facet na ulicy, ale nie jest tak że nikt kompletnie się mną nie interesuje Wy też się na bank komuś podobacie tylko sobie wkręcacie

"Heh ,to nie ja, jestem z Łodzi." nie dość że mały to jeszcze z łodzi. z punktu widzenia lasek - tragedia.

Gość mia mia mua mua
moj maz ma tak jak ja ok 170. Jak ubiore szpilki to jest ode mnie nizszy. Nigdy nie lubilam wysokich, duzych facetow, bo mnie przerazali.

jak ja ubiore szpilki to prawie kazdy facet jest ode mnie nizszy i ja tak lubie, bo lubie nad nimi gorowac :D

Gość W co wy ubieracie te szpilki??
???????

Gość kurdupel karol255
tacy jak my mamy szanse na czeczenke albo ukrainke w zamian za obywatelstwo

Gość ja mam jakies hm 153cm?
i jestem kobitka, mialam raczej wyzszych facetow, 180 cm przedostatni a po nim mialam takiego co mial nie wiem ile ale nie duzo moze ok165 bo nie byl ode mnie duzo wyzszy, teraz "rozmawiam" z takim co ma 180 i powiem szczerze ze troche mi to przeszkadza bo czuje sie przy nim b. niska a przy tamtym nie musialam nosic obcasow i czulam sie swobodnie ze swoim wzrostem oczywiscie wizualnie podobaja mi sie bardziej wyzsi ale gdy chodzi o zwiazek to ten nizszy jednak bardziej mi odpowiada, ja sie lepiej przy takim czuje, wiec moze zacznij sie ogladac za nizszymi panienkami a moze raczej "normalnymi" a nie ksiezniczkami

Gość ja mam jakies hm 153cm?
a po dluzszym zastanowieniu .. to w tym niskim poprostu bylam zakochana:) zakochalam sie w nim od 1 wejrzenia wiec jego wzrost nie mial znaczenia... nastomiast obecny pan 180 jakos mnie nie kreci niestety wiec to nie tylko o wzrost chodzi panowie, a nawet gdyby.. to sprobujcie najpierw rozkochac w sobie kobietke zanim ujrzy ile macie cm :)