Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki problem

Codzienny posmak krwi w buzi , od czego to ?

Polecane posty

Gość mam taki problem

Witam ! Mam taki problem trzy tygodnie temu byłam przeziębiona , wyzdrowiałam po tygodniu , ale po tym w buzi pojawił mi posmak krwi( ale nie wiem czy to może mieć związek z tą chorobą ) , zawsze wtedy idę wypluć do łazienki śline i ta ślina faktycznie jest z krwią , to niewielkie ilości ale pojawia się ten problem codziennie co parę godzin i to najczęściej gdy się kładę tzn jak leże dlatego boję się że ta krew może wydobywać się ze środka , 2 miesiące temu byłam na usg jamy brzusznej jeszcze wtedy nie miałam problemu z tą krwią no ale usg wtedy nie wykazało żadnej choroby , dodam też że mam anemie i nie wiem czy to może mieć z tym związek , do lekarza ogólnie boję się iść z tym problemem bo zapewne da mi skierowanie do szpitala ... moze ktoś z was miał podobny problem ?

Gość grabarz marian
może chore dziąsła?

Gość mamtakiproblem
nie to nie z dziąseł , a ta osoba powyżej co podpisuje się za mnie pisze głupoty i to nie ja , problem nie jest rozwiązany i proszę jeszcze o odpowiedzi

Gość mamtakiproblem
tak biorę żelazo w tabletkach 2 razy dziennie

Gość a przyjmujesz zelazo w
a od kiedy bierzesz zelazo i czy od niedawna zaczelas przyjmowac jakies inne leki np. witaminy?

Gość mam taki problem
anemie mam od 3 lat , przez półtora roku brałam codziennie żelazo , potem mi się wyrównało nawet za dużo miałam żelaza w organizmie i już nie musiałam brać , przez rok nie brałam , byłam z jakiś miesiąc temu na badaniach krwi i żelazo znów mi spadło , i tak od 3 tygodni biorę znów tabletki , a jeśli chodzi o witaminy to nieraz piję w takich tabletkach rozpuszczalne tak raz na tydzień