Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

mam 164 cm wzrostu i nigdy nie mialem dziewczyny

Polecane posty

Umów sięz prostytutką, wywal kretyński tekst że kobiety to największy cud świata ze swojej stopki, znajdź jakieś hobby, bądź cyniczny i dumny 🖐️ Na cholerę Ci dziewczyna!

Gość przelot_em
Niski wzrost mozesz zrekompensowac innymi przymiotami ducha i ciała np. piękne marzycielskie oczy, snieżnobiały usmiech, miłą dziurkę w brodzie itp. Przy niskiem wzroscie u faceta liczy sie także dobra gadka, a także uwaga! uwaga! duża kasa, samochód , albo władza, która jest także mile widziana. :):D

Gość zapomniałes napisać
że nie masz przedniej jedynki i trójki :O 🖐️

Gość przelot_em
no fuj, huj, jesli naprawdę masz ubytki w zębach to niestety ale szanse maleją do zera :( kto by chciał rozmawiać ze szczerbatym facetem ? tfu o całowaniu nawet nie wspomnę

Gość a co!
poka zdjęcie, to zobaczymy czy taki brzydki:P

Gość mogłabyś wsunąć
język w jego szparze po jedynce :classic_cool:🖐️ sexy

Gość przelot_em
no ale co? straciłeś w walce czy po prostu próchnica?

Moja najlepsza przyjaciółka (a raczej była najlepsza przyjaciółka) miała chłopaka swojego wzrostu :) (na oko jakieś 166-168 cm) Była bardzo atrakcyjna, charakter też niczemu sobie, ten chłopak...taki zwyczajny. Ale miał świetne poczucie humoru, świetny sposób bycia, był bardzo wygadany, bez wątpienia przyciągał do siebie ludzi...a najlepsze było w nim to, że pomimo tego, że byliśmy najlepszymi przyjaciółmi nigdy nie usłyszałam od niego jakiegokolwiek marudzenia czy użalania. Zrób coś dla siebie i zrób coś z tym. Ja nie wiem jak terażniejsze kobiety postrzegają męźczyzn, ale osobiście nie związałabym się z osobą która wylewa tak gorzkie żale na forum dla kobiet. 🌼 - na szczęście : )

Gość przelot_em
rze co? :D:D:D Na kompa i net masz, a na zęby Cię nie stac?!! No ludzie, żeby w XXI wieku mieć ubytki to szczyt niechlujstwa i zaniedbania. Wstyd, wstyd, wstyd, ochyda w największym wydaniu. Jeszcze napisz , że [rze[ smierdzi od Ciebie potem albo moczem... bleeeeeeeee

Gość przeciez on jest prawiczkiem
bez wykształcenia któreg orodzina utrzymuje pomimo jego 30 lat. loser jest taki sam jego najlepszy forumowy fumfel

Ja jestem wysokim menem - na kurduplów patrzę z góry. Raz widziałem Tuska na żywo. Mały konus z metra cięty. A mówią że Kaczor mały...

Gość miałam okazję zobaczyć
''Raz widziałem Tuska na żywo. Mały konus z metra cięty.'' Też uznałam, że w telewizji Tusk wygląda na wysokiego, a w rzeczywistości - na żywo - jest drobny ( chudy) i nie aż znowu taki wysoki, średniego wzrostu.

Gość nie mam stałego nicku
a ja lubię niewysokich mężczyzn :)