Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomu5

wymioty u 3-latka brak innych objawów

Polecane posty

Gość tomu5

Witam, Mam 3 letniego synka w piątek po zjedzeniu kaszy na wieczór zwrócił ją, tak samo w sobotę, niedzielę i dziś tak samo, nie chce jeść, jedynie kasze którą lubi, wymioty pojawiają się zazwyczaj kilka godzin po jedzeniu, w wymiocinach widać niestrawione kawałki pokarmu które mały zjadł 4 godziny wcześniej, lekarz dziś powiedział ,że to owsiki i zapisał leki, zobaczymy jutro. Na szczęście pije i nie zwraca płynów, nie wiem co może mu dolegać, nie ma żadnych innych objawów tj. gorączki, biegunki, nic go nie boli, robił normalną kopę jak zawsze, czy któraś z pań ewentualnie panów;-) miał/a podobny problem ze swoją pociechą?

Gość gość
od kilku dni mój synek ma dokładnie to samo! Lekarz zupełnie to zignorował twierdząc, ze dzieci wymiotują i to jest normalne... Zaczynam panikować , mały pije i jest w dobrej kondycji ogólnej ale jego apetyt wyraźnie spadł i wymiotuje przynajmniej raz dziennie co nie zdarzało się wcześniej? O owsikach nikt nawet mi nie wspomniał... nie bardzo wiem co robić...

Gość tomu5
No cóż po latach stwierdzam, że winą był niegroźny wirus, którego najlepiej zostawić w spokoju ;-)