Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Probkowitsch

Oryginalne probki perfum - gdzie kupic?

Polecane posty

Gość Probkowitsch

Ktos wie? Interesowaloby mnie tak z 20-30 roznych zapachow, zeby sobie potestowac. Znacie jakies sprawdzone strony?

Gość czasem oryginalne próbki
są na allegro.

Gość Probkowitsch
Dzieki, sprawdzalem na allegro :) No, ale chyba sie zdecyduje, bo pewnie nie ma sklepow z probkami, wszyscy pewnie i tak rozlewaja ;) Dzieki za tip.

Gość czasem oryginalne próbki
w sklepie próbek nie kupisz bo prodcent rozdaje próbki za darmo w sklepie jak np.zrobisz zakupy powyżej np.100 zł.TEORETCZNIE powinno tak być wg producenta a prawda jest taka,że ekspedientki tych sklepów biorą próbki dla siebie zamist dawać je klientom lub sprzedaja je właśnie na allegro:o

Gość Probkowitsch
W sumie dobrze, ze tak robia, bo ja wlasnie chcialbym potestowac z 20-30 roznych probek a pozniej cos wybrac - dzieki temu, ze ekspedientki sa takie paskudne, mam taka mozliwosc ;)

Gość gość

Na pewno oryginalne testery perfum znajdziesz na testerownia24h.pl. Zdarza się, że dostaniesz perfumy bez korka, ale to raczej mały problem. Zazwyczaj przy konkretnym zapachu i tak korek masz już z poprzedniego opakowania, więc można sobie przełożyć po prostu. Jeżeli chodzi o zapachy to mnóstwo mają i jest faktycznie z czego wybierać, nowości Chanel, Dior, Boss, Armani i wielu innych marek. Do tego wielkie promocje od czasu do czasu się zdarzają, że faktycznie bardzo tanio można kupić ulubione zapachy.