Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elkaaa czyscioszek

wkładki higieniczne - uzywacie codziennie??

Polecane posty

Gość elkaaa czyscioszek

ja bez nich nie moge funkcjonowac niestety:(

Gość elkaaa czyscioszek
to nie raczje nie problem ginekologiczny chyba....poprostu gdybym nie nosial wkladek to bielizba brudna..jak byz zsikana :(:(:( ...jak bym nie trzymala moczu to by bardziej bylo mokro a nie mam wrazenie ze to tylko kropleka lub dwie na tej wkładce:(

Gość elkaaa czyscioszek
wkrza mnie to musze ciogle o nich pamietac zeby moec przy sobie :(..ale bez nich nie umiem funkcjonowac bo zaraz mysle ze ktos mnie czuje :(

Gość ufdhvudfv
Nic mi nie leci na majtki, nie mam zadnych problemow ginekologicznych, to po co mam nosic wkladki, poza tym sa niewygodne, czuje sie jakbym miala na sobie pieluche. Moze jesli ktos ma jakies problemy to musi nosic, mi wystarczy, ze codziennie zakladam swieza bielizne.

Gość czysta niunia...
Ja noszę jedną wkładkę przez tydzień i nie rozumiem twojego problemu :-(

Gość ijdciwe
ja noszę wkładki odkąd pamiętam codziennie nawet czasami dwie zużywam. byłam u ginekologa wiele razy kontrolnie i zawsze wychodzi, że wszystko jest ok, cytologia wzorowa taka moja uroda :) chociaż nie powiem, że to nie jest trochę uciążliwe

Gość elkaaa czyscioszek
no wlasnie....uciązliwe, ja tez jestem pod stalo kontrolo ginekologiczno....badania i inne podobne..moze faktycznie powinnam isc do urologa....jak sikam to naturalnie potem sie podcieram i wkladka powinna byc czysta a tu ide potem znowu do wc i juz iwdze ze zoltawa :(:( co mi jest???

Gość a co!
ja nosiłam codziennie, teraz tylko jak mam takie mega mokre dni