Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonka13

czy zaraził mnie partner ? zapalenie pęcherza ? :(

Polecane posty

Gość iwonka13

miesiąc temu uprawialam seks ( mój chłopak miał przed tym dziewczyny) dzień po bolał mnie brzuch i plecy na dole . Miałam regularnie miesiączke. Ale ten ból dotrzymuje sie do dzisiaj ( co prawda nie sa już az tak mocne) . miałam zółte brzydko pachnące upławy. Teraz ustapiły ( używałam specjalnego płynu) , ale czesto oddaje mocz . I czuje przy tym ból a czasami pieczenie . Czy moge mieć zakażenie ? nie ma mnie w domu i nie moge iść do lekarza. ;( Kupilam dzisiaj urinal i biore 4 tab dziennie . Myslicie ze mi pomoże i ze to te zakażenie czy coś powazniejszego ? :(

Gość noooooooooooooooooooooooo_
Niekoniecznie Cie zaraził czymś, zapalenie pecherza pojawia sie często (a raczej zapalenie cewki moczowej) przy częstym wspolzyciu (dlatego nazywa się to "chorobą miesiąca miodowego" bo przy częstym i namietnym seksie tak jak u mlodych malzonkow dochodzi do otarć i łatwo u kobiety o zapalenie) Nie musialas wiele razy uprawiac seks zeby dostac zapalenia, wystarczylo tez ze bylo to pierwszy raz albo po dluzszej przerwie i doszlo do otarcia Przejdzie, wez w aptece cos na zapalenei: urosept czy urinal i moze jeszcze cos jak lek dla kobiet na kobiece problemy np lacibios femina

Gość iwonka13
no własnie to był mój stosunek po długiej przerwie. A myslałam ze mnie zarazil bo robilismy to bez gumki. Był o dość ostry stosunek wiec tak jak pisałaś mogło dojść do otarcia. Bardzo dziekuje ci za odp . Oby było wiecej takich osób ;) Na razie biore ten urinal (od 2 dni) i mam wielką nadzieje ze przejdzie, a jak nie to bd śmigac do lekarza ;)